Minik Yüreklerden Sesli Kütüphaneye Ziyaret

Çankaya Belediyesi Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesindeki Sesli Kütüphane minik öğrencileri ağırladı. Beytepe İlkokulu öğrencileri yaşıtları için kitap seslendirdi.

Kurulduğu günden bu yana görme engelli vatandaşların sesli kitaplara erişimini sağlayan Sesli Kütüphane Beytepe İlkokulu öğrencilerini misafir etti. Minik yürekler görme engelli yaşıtlarına çocuk kitaplarını seslendirdi.

Minik yüreklerden sesli kütüphaneye ziyaret
Minik Yüreklerden Sesli Kütüphaneye Ziyaret

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında kitap seslendirmek isteyen vatandaşları Aşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezinde misafir eden Sesli Kütüphane minik öğrencilerin seslendirdiği kitaplar ile arşivini zenginleştirdi.

Çankaya Belediyesinden Sağlıklı Kentleşmeye Katkı

Çankaya Belediyesi, planlı ve sağlıklı yapılaşma çalışmalarına kaçak ve metruk yapıları yıkarak devam ediyor. Belediye ekipleri son iki ayda imara aykırı ve kaçak 20 yapıyı yıktı.

2024 yapi kontrol yikim calismalari 6
Minik Yüreklerden Sesli Kütüphaneye Ziyaret

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden Çankaya’da sağlıklı kentleşme çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, kaçak yapıları program dahilinde yıkıyor. Planlı ve sağlıklı kentleşmeye katkı sunan Çankaya Belediyesi, son iki ayda 33 yapıyı yıkım programına alarak 20 yapının yıkımını gerçekleştirdi, programda olan 13 yapının yıkımı ise kanuni süreç sonunda tamamlanacak.  

2024 yapi kontrol yikim calismalari 4
Minik Yüreklerden Sesli Kütüphaneye Ziyaret

Tehlike arz eden, terk edilerek işgallere açık hale gelen ve harap halde bulunan yapıların tespitini yaparak yıkan Çankaya Belediyesi, kaçak, ruhsatsız ve herhangi bir mühendislik hizmeti almamış yapılaşmaya da son veriyor.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz