Spor Haberleri

Avrupa Kupası’nda bronz madalya

Yunusemre Belediyespor'un judocusu Ramazan İnci, Kocaeli'de düzenlenen Yıldızlar Avrupa Judo Kupası'nda üçüncü oldu. Belediyespor Kulübü Başkanı Bülent Kanik, "Onun için güzel bir başlangıç oldu. Kendisini, antrenörlerini ve ailesini kutluyor, başarılarını bundan sonra da devam ettireceğine yürekten inanıyoruz" dedi.

Tuzla’da farkındalık yarışı

Tuzla Belediyesi tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak için Fransız gönüllülerin katılımıyla paratriatlon yarışı düzenlendi.

İBB Spor İstanbul kapılarını açtı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un tahsis ettiği kayıkhanede kurulan Türkiye Para Kürek Milli Takımı, Paris’teki Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı kazandı.

U-12 Cup Futbol Turnuvası başlıyor

Bayraklı Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği U-12 Cup Futbol Turnuvası kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yapıyor. 700 sporcunun katıldığı turnuvada 40 takım şampiyonluk için yarışıyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Turnuvaya katılan tüm takımlara ve genç yeteneklere başarılar diliyor, tüm futbolseverleri bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

Uşakspor, artık halkın takımı!

Uşak Belediye Başkanlığında düzenlenen törende Uşakspor Ural Aküzüm'den devralınarak, Uşak Belediyesi bünyesine girdi. Uşakspor A.Ş. Uşak halkına kazandırıldı ve yeni dönemdeki Başkanı ise iş insanı Necati Köksal oldu.

Başkan Böcek: “Güreşe olan desteğimiz sürecek”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek'in 663’üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başpehlivanlığı kazanması, kentte coşkuyla karşılandı.

Tuzla Belediyesi sporcuları 15 madalya ile döndü 

Tuzla Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, “Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası”nda 9 altın, 2 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 15 madalya kazandı.

Paris’te, Türk güreşçiye doping şüphesi

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, ''vücuda ek enerji sağlayıcı madde kullanmasının'' tespit edilmesi nedeniyle spor müsabakalarından geçici olarak men edildi.  Kayaalp, bu nedenle Paris Olimpiyatlarına da katılamayacak.

Milli Yüzücü Emre Sakcı Avrupa Şampiyonu

Fenerbahçe ve Milli Takım Yüzücüsü Emre Sakcı'dan Tarihi Başarı. 50 m Kurbağalama Branşında 26.92'lik Derecesiyle Avrupa Şampiyonu Oldu

Güncel Haberler