Zorlu, Bu Seçimde İktidara Mesajınızı Verin!

İyi Parti Sözcüsü Zorlu, Yozgat’ta: ”Bu Seçimde İktidara Mesaj Vermezseniz 2028 Yılına Kadar Başka Bir İmkanınız Kalmayacak”

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Yozgat Yerköy’de seçim irtibat bürosunun açılışında; “Eğer siyasi iktidara ve ona çözüm üretemeyen muhalefet anlayışına bir mesaj vermek istiyorsanız, onun yeganesi sandıktır. İşte önünüzde 31 Mart var. Bu uyarıyı yapmadığınız takdirde 2028’e kadar başka bir gün yok. Başka bir mesaj verme imkanınız kalmayacak” dedi.

İyi parti sözcüsü zorlu, yozgat'ta: ''bu seçimde i̇ktidara mesaj vermezseniz 2028 yılına kadar başka bir i̇mkanınız kalmayacak''
İyi Parti Sözcüsü Zorlu, Yozgat’Ta: ”Bu Seçimde İktidara Mesaj Vermezseniz 2028 Yılına Kadar Başka Bir İmkanınız Kalmayacak”

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Zorlu’ya İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer ile Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar da eşlik etti. Zorlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“ARTIK EMEKLİNİN FERYADINI DUYMAK ZORUNDASINIZ”

2019 seçimlerinde siyasi iktidar toplam belediyelerin 50’den fazlasını kazandı, il belediyeleri, büyükşehir dahil olmak üzere fakat ülkemizin neresinde giderseniz gidin problemlerimiz aynı. Biraz önce dolaştım, emekli büyüklerimle sohbet ettim, dertlerini dinlemeye çalıştım. Çok büyük bir feryat içerisindeler. Biz İYİ Parti olarak başından bu yana başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hep yapıcı bir muhalefet anlayışı izledik. Milli güvenlik konularımız başta olmak üzere bunların hepsinde siyasi iktidarın doğru adımlarının yanında olduk. Bundan da hiçbir zaman vazgeçmedik ama memleketimizin, insanımızın problemlerini dile getirmek bizim görevimiz. Sizler, bize onun için yetki veriyorsunuz. Buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum, İYİ Parti’nin sözcüsü olarak Yerköy’den çağrıda bulunmak istiyorum; artık emeklinin feryadını duymak zorundasınız.

Kursad3
Zorlu, Bu Seçimde İktidara Mesajınızı Verin!

Emeklimiz nefes alamaz hale gelmiş durumda. Bu feryadı duymazsanız 31 Mart’ta inşallah Ferhat Yılmaz’a mührünü basarak duyuracak vatandaşlarım, bundan emin olun. Birde kademeli emeklilik meselesi var. Bu da büyük bir haksızlık oldu esasında, doğru çıkaramadılar çünkü ve bir günle sadece bir günle yüz binlerce insan fazladan 15-20 yıl daha çalışarak emekli olmak zorunda bırakıldı. Bu adaletsizliğe, bu hukuksuzluğa artık bir son vermek gerekiyor. Biz bu anlamda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kademeli emeklilik konusunda atılabilecek, devletimizi de zora sokmayacak şekildeki düzenlemelerin çıkarılması için hazırız, buradan da bu çağrıyı yapmak istiyorum.

“NASIL BİR İNATLAŞMAYLA BUNLAR BU NOKTAYA GETİRİLDİ?”

Bakın İYİ Partimizin ayırt edici yönü şudur, kuzeyden güneye, doğudan batıya hiçbir etnik ayrım gözetmeden, hiçbir mezhep ayrımı gözetmeden bu ülkeye inanmış tüm vatanseverleri, vatanını seven, geleceğine bağlı her bir vatandaşımızı kuşatan kapsayan yegane partiyiz. Genel Başkanımız da ana gücü, anaç gücü olarak inşallah 31 Mart yerel seçimlerinde yaktığımız ateşle, aldığımız bu cesur kararla milletimize yüzümüzü döndük. O gün de başaracağız ve 2028’de de iktidarımızın yolunu açacağız. Bundan da hiç şüpheniz olmasın. Ve elbette çiftçilerimiz, ben de bir çiftçi çocuğuyum.

Kursad4
Zorlu, Bu Seçimde İktidara Mesajınızı Verin!

Bakın değerli hemşehrilerim bunları söylemezsek olmaz. 2021’in eylül ayında mazot 7.3 liraydı, 2 yıl olmuş, 2,5 yıl olmuş sadece. Şimdi bunları söylemeyelim mi? Bunları konuşmayalım mı? Bu insanlara yaptığınız bu zorlukların sebebi kim? Nasıl bir inatlaşmayla bunlar bu noktaya getirildi? 8.3’tü dolar şimdi dayandı 30 liranın üstünde ve yerel seçimlerden sonra ne olacağını kimse bilmiyor. Eğer siyasi iktidara ve ona çözüm üretemeyen muhalefet anlayışına bir mesaj vermek istiyorsanız, onun yeganesi sandıktır. İşte önünüzde 31 Mart var. Bu uyarıyı yapmadığınız takdirde 2028’e kadar başka bir gün yok. Başka bir mesaj verme imkanınız kalmayacak.”

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz