Kayseri Pınarbaşı’nda Seçimler Yenileniyor

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yerel seçim yenileniyor… Seçmenler: “Hangisi iyiyse o bize gelsin, hangisi doğruysa o olsun”

Kayseri Pınarbaşı’nda seçmenler, sabah erken saatlerde oy kullanacakları okullara geldi. Seçmenler, okullardaki x-ray cihazlarından geçerek binalara girdi ve kimlik kontrollerinin yapılmasının ardından oy kullanma kabinlerine alındı. 

Kayseri’nin pınarbaşı ilçesinde seçimler yenileniyor
Kayseri’nin Pınarbaşı Ilçesinde Seçimler Yenileniyor

Kimlik kontrollerinin ardından oy kullanan seçmenler, ANKA Haber Ajansı’na yaptıkları açıklamada, seçimin hayırlı olmasını diledi. 

Necip Erdoğan, seçimin vatana millete hayırlı olmasını dileyerek, “Hangisi doğruysa o olsun. Pınarbaşı‘na hayırlı olsun” dedi. 

Eşi Emine Körük ile sabah erken saatlerde oy kullanmaya gelen Hasan Körük, “Allah hayırlı uğurlu eylesin, iyiler gelsin” ifadelerini kullanırken, Emine Körük de “İyiler olsun, hayırlı olsun. Hangisi iyiyse o bize gelsin” temennisinde bulundu. 

Secmen
Kayseri Pınarbaşı'nda Seçimler Yenileniyor

Musa Yunusoğlu “İlçemize, ülkemize hayırlı olsun. Bu siyasi bir hayat mecburen böyle şeyler olabilir” diye konuştu.  Gökhan Güler, “Pınarbaşı için hayırlısı olmasını diliyoruz, inşallah iyi olur” derken, Şaban Ekinci “İlçemiz için hayırlı olsun. En güzeli neyse o olsun” ifadesini kullandı. 

Öte yandan, oy kullanılan yerlerde polislerin güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz