Çocuklarınız Dijital Dünyada Güvende mi?

Çiğdemim Çocuk Meclisi, “Dijital Dünyada Çocuğunuz Güvende mi?” konulu panel gerçekleştirdi

Çiğdemim Derneği Çocuk Meclisi, mahalleyi çocukların gözüyle inceleyip istekleri belirliyor ve Çiğdemim Derneği Yönetim Kuruluna bu yönde danışmanlık yapıyorlar. Çiğdemim Derneği, kuruluş amacı doğrultusunda komşuluğu geliştirmek, komşuluk ilişkilerini güçlendirmek yolunda çalışmalarını 27 yıldır sürdürüyor. Çalışmalar sırasında çocuklar ayrı bir yer tutuyor.

Çocuklarınız dijital dünyada güvende mi?
Çocuklarınız Dijital Dünyada Güvende Mi?

Çiğdemim Çocuk Meclisi, Uluslararası Çocuk Merkezi (ICC) tarafından desteklenen Mikro-Fon Programı desteğiyle “Dijital Dünyada Çocuğunuz Güvende mi?” konulu bir panel gerçekleştirdi.

Img 2464 1600 x 1200
Çocuklarınız Dijital Dünyada Güvende Mi?

Çiğdemim Çocuk Meclisinin hazırladığı ve ebeveynlere yönelik olarak düzenlenen panel Şehit Cihan Bayık Ortaokulumuzun salonunda gerçekleşti.

Img 2491 1600 x 1200
Çocuklarınız Dijital Dünyada Güvende Mi?

Öğrenci velilerinden Natıka Gülsen Uysal çocuğu zararlı yayınlardan uzak tutmak için yapmaya çalıştıklarından bahsetti.

Çiğdemim çocuk meclisi, "sanal dünyada çocuğunuz güvende mi? " konulu panel gerçekleştirdi
Çocuklarınız Dijital Dünyada Güvende Mi?

Psikolog Nuran Yardımcı, ODTÜ BOTE Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tarkan Gürbüz ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediatri Bilim Dalı Öğretim Üyesi aynı zamanda Çocuk ve Bilgi Güvenliği Derneği Başkanı Prof.Dr. Betül Ulukol’un konuşmaları ilgiyle izlendi. Çocuk Meclisi üyeleri de kendilerini dijital dünyada güvende tutmak için yaptıklarını anlattılar.


Çocuk meclisi çalışmalarını yakından takip etmek isterseniz www.cigdemimcocukmeclisi.org.tr ve https://www.instagram.com/cigdemimcocukmeclisi  adresinden ulaşabilirsiniz.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz