Çankaya’da Merdivenli Yollar Yenileniyor

Çankaya Belediyesi, Kullanım Ömrü Dolan Merdivenlerde Yenileme Çalışması Yapıyor

Çankaya Belediyesi, 123 mahallesinde vatandaşların istek ve taleplerini koordineli bir biçimde yerine getirmeye devam ediyor. Yeni yatırımlarını hizmete açmanın yanı sıra halkın ortak kullanım alanlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları da sürdüren belediye, kullanım ömrü dolan merdivenlerde yenileme çalışması yapıyor.

Çankaya Belediyesi, ilçenin eğimli ve yüksek bölgelerde yürümeyi kolaylaştırmak için yapılmış merdivenli yollarda bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Çankaya'da merdivenli yollar yenileniyor
Çankaya’Da Merdivenli Yollar Yenileniyor

Aynı anda birden fazla mahallede çalışmalarını sürdüren Belediye, beton basamaklı ve korkuluklu yeni merdivenli yolları da vatandaşın hizmetine sunuyor. Ekipler, bu kapsamda en son Mürsel Uluç Mahallesi 984. Sokak’ta bulunan merdivenleri andezit taşlardan betona dönüştürerek yeniledi.

Belediye, merdivenli yol çalışmalarında kullandığı malzemeleri de kendi tesisinde üretiyor. Beton ve Beton Elemanları Üretim Tesisi’nde ürettiği malzemeleri eğimli bölgelerde kullanan belediye, merdiven basamaklarını andezit taşlar ve betonla, korkulukları da paslanmaz kromajla kaplıyor.

Yollar1
Çankaya'da Merdivenli Yollar Yenileniyor

Çankaya Belediyesi, Ankara’da Etkili Olan ve Normalin Üzerinde Yağan Yağmurun Ardından Ulaşımı Engelleyen Taş Toprak Yığınlarını Temizledi

Sağanak yağışın başlamasıyla birlikte tüm birimleri ile teyakkuza geçen Çankaya Belediyesi, su baskınlarına acil müdahalenin ardından ulaşımı engelleyen taş toprak yığınlarını temizleme çalışması yaptı.

Onarim
Çankaya'da Merdivenli Yollar Yenileniyor


 
Belediye, hafta başından bu yana etkisini gösteren kuvvetli yağış sonrası, yağışla sürüklenen taş toprak yığınlarını temizledi. İlçede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğini ön planda tutan Çankaya Belediyesi, 30 Nisan gecesi başlayan sağanak yağış ile birlikte teyakkuza geçti. Gece boyunca acil müdahale noktalarında çalışma yapan ekipler, sabahın ilk ışıkları ile vatandaşların yağıştan olumsuz etkilenmemeleri için cadde ve sokakları taş toprak yığınlarından temizlemeye başladı.

Onarim3
Çankaya'da Merdivenli Yollar Yenileniyor

 
Yağış Sonrası Çökme Olan Noktalar Onarıldı

Çayyolu’ndan Seyranbağları’na ilçenin birçok noktasında çalışan ekipler, bir yandan cadde ve sokakları temizledi bir yandan da yağış nedeniyle çöken yolları onardı. İlçede yağış nedeniyle oluşan yol çökmesine ve çukurlara dolgu yapıldı. Temizlik ekipleri dal budak toplama çalışmalarını da sürdürdü.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz