Nurlan Zharimbetov, ‘MAHZEN-27’ ile yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı ve sarı bültenle aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov’un İstanbul’da düzenlenen “Mahzen-27” operasyonuyla yakalandığını bildirdi.

Nurlan Zharımbetov yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle dolandırıcılık, sarı bülteniyle de 2 ayrı hırsızlık suçundan uluslararası seviyede aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov’un İstanbul’da operayonla yakalandığını açıkladı.

Nurlan zharımbetov
Nurlan Zharimbetov, 'Mahzen-27' Ile Yakalandı

Resmi X hesabı üzerinden “Mahzen-27” operasyonu hakkında bilgilendirme yapan Ali Yerlikaya, şunları kaydetti:

“İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-27” operasyonuyla hakkında İnterpol’ün Kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, Sarı Bültenle 2 ayrı hırsızlık suçundan aranma kaydı bulunan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız.

Nurlan zharımbetov
Nurlan Zharimbetov, 'Mahzen-27' Ile Yakalandı

Hepsini tek tek adalete teslim edeceğiz. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucu Kazakistan tarafından “Dolandırıcılık ve Hırsızlık” suçlarından kırmızı ve sarı bülten ile aranan Nurlan Zharmbetov İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-27” operasyonuyla yakalandı. Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz