TFF’de başkanlık seçimi… Büyükekşi ve Hacıosmanoğlu yarışıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Ankara’da gerçekleştiriliyor. Başkanlık seçiminde, mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor. 

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, saat 11.00 itibarıyla başladı. Ankara’daki bir otelde yapılan Genel Kurul’da mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkanlık için yarışıyor.

Tff’de başkanlık seçimi… büyükekşi ve  hacıosmanoğlu yarışıyor
Tff’de Başkanlık Seçimi… Büyükekşi Ve Hacıosmanoğlu Yarışıyor

Divan Kurulu Başkanlığı oluşturuldu

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Divan Başkanlığı’na AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ile Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak aday gösterildi. Divan Başkanlığı’na Mehmet Baykan seçildi. İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi itiraz etti. İtiraz sonrası oylar teker teker sayıldı ve Mehmet Baykan 146 oyla TFF Divan Kurulu Başkanı seçildi. 

261 delege katıldı

Genel Kurulu’da yeterli delege çoğunluğu sağlandı. 161 delegenin gerekli olduğu seçime, 261 delege katıldı.

Tff3
Tff’de Başkanlık Seçimi… Büyükekşi Ve Hacıosmanoğlu Yarışıyor
Ali Koç ve Dursun Özbek de katıldı 

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de katıldı.

Servet Yardımcı adaylıktan çekilmişti 

10 Temmuz’da adaylık başvurusunun kabul edildiğini açıklayan Servet Yardımcı, 11 Temmuz’da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başkan adaylığından çekildiğini duyurmuştu. 

Servet
Tff’de Başkanlık Seçimi… Büyükekşi Ve Hacıosmanoğlu Yarışıyor

1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 tarihlerini kapsayan dönemin hesap ve faaliyetlerinin ibraya sunulacağı genel kurulda, ayrıca 1 Haziran 2024 ile 31 Mayıs 2025 dönemini kapsayan bütçe de onaya sunulacak. İbra ve bütçe oylamasının ardından başkanlık seçimi yapılacak.

Yeni seçilecek TFF Başkanı, Haziran 2027’ye kadar görev yapacak.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz