Narkoçelik-16 Operasyonlarında 366 Kişi Yakalandı

Ali Yerlikaya: ”20 İlde Uyuşturucu Madde İmalatçıları ve Satıcılarına Düzenlenen ”Narkoçelik-16” Operasyonlarında 366 Kişinin Yakalandı, 700 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-16” operasyonlarında 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 366 uyuşturucu satıcısının yakalandığını bildirdi.

Narkoçelik-16 operasyonlarında 366 kişi yakalandı
Narkoçelik-16 Operasyonlarında 366 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve satışını yapanlara yönelik jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-16” operasyonunda 700 kilogram uyuşturucu madde, 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 366 uyuşturucu satıcısının yakalandığını bildirdi.

Resmi X hesabı üzerinden operasyona ilişkin bilgi veren Yerlikaya, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek. Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; 230 ekip ve 980 Jandarma personelinin katılımıyla Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ağrı, Kastamonu, Amasya, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydın, Tekirdağ, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kayseri olmak üzere 20 ilde ‘NARKOÇELİK-16’ operasyonları düzenlendi.” dedi.

16
Narkoçelik-16 Operasyonlarında 366 Kişi Yakalandı

Ali Yerlikaya: Bölücü Terör Örgütüne Düzenlenen Operasyonlarda 92 Mağara, Sığınak ve Barınma Alanı İmha Edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde teröristlerin bahar aylarında kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik düzenlenen “BOZDOĞAN-37” operasyonlarında 92 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini bildirdi.

Bozdogan
Narkoçelik-16 Operasyonlarında 366 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “BOZDOĞAN-37” operasyonlarında 92 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini, operasyonlarda çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

Bozdgan
Narkoçelik-16 Operasyonlarında 366 Kişi Yakalandı

Resmi X hesabı üzerinden operasyona dair bilgi veren Yerlikaya, “Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden şehir içinde de kırsalda da operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek. Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 481 Tim, 6 bin 195 jandarma personeli ve J-SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Şırnak, Muş, Siirt, Hatay, Tunceli, Bingöl, Mardin, Bitlis, Diyarbakır, Van ve Hakkari İl Jandarma Komutanlıklarınca “BOZDOĞAN-37” operasyonları gerçekleştirildi.” dedi.

Operasyonlar, Şırnak Merkez, Gabar, Cudi/Tuşimiya, Silopi, Beytüşşebap, Muş Merkez, Varto, Eruh, Hassa, Nazımiye, Hozat, Pülümür, Genç, Nusaybin, Tatvan, Lice, Başkale, Hizan, Çukurca ve Yüksekova kırsalında gerçekleştirildi.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz