Kadem Özbay’dan Algola’ya Özel Açıklamalar

Yıldırım Kaya ile Ders Zili Programımıza konuk olan Kadem Özbay’ın yaptığı önemli açıklamaları aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile yeni müfredat ve öğretmen atamaları hakkında görüşen Kadem Özbay, Youtube kanalımızda önemli açıklamalarda bulundu.

Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay, sabah 08:45’te Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’le görüşmek üzere Bakanlığa gitti. Bakan Tekin’le görüşmelerinin ardından, Bakanlık önünde Eylem gerçekleştirildi. Mücadeleden sonuç alamadığımız için mücadelemize devam ettik.

Tekin’le görüştükten sonra beraberindeki heyet ile birlikte CHP Genel Merkezi’ne Özgür Özel ile görüşmeye geçti.

Milli eğitim bakanı yusuf tekin ile yeni müfredat ve öğretmen atamaları hakkında görüşen kadem özbay, youtube kanalımızda önemli açıklamalarda bulundu.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Ile Yeni Müfredat Ve Öğretmen Atamaları Hakkında Görüşen Kadem Özbay, Youtube Kanalımızda Önemli Açıklamalarda Bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay ve beraberindeki heyeti CHP Genel Merkezi’ndeki makamında kabul etti. Özel’e CHP Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da eşlik etti.

Cumhuriyet halk partisi genel başkanı özgür özel, eğitim i̇ş sendikası genel başkanı kadem özbay ve beraberindeki heyeti chp genel merkezindeki makamında kabul etti. Chp lideri özel’e genel başkan yardımcısı suat özçağdaş eşlik etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Eğitim İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay Ve Beraberindeki Heyeti Chp Genel Merkezindeki Makamında Kabul Etti. Chp Lideri Özel’e Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş Eşlik Etti.

Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay, Özgür Özel ile Görüştükten Sonra Milli Eğitim Bakanlığı önünde açıklamalarda bulundu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile yeni müfredat ve öğretmen atamaları hakkında görüşen Kadem Özbay, Youtube kanalımızda önemli açıklamalarda bulundu.

Öğretmenlere Yönelik Şiddet Ne Zaman Bitecek

Kadem Özbay, Şiddet olayların tek bir faili yoktur. Şiddet olaylarının arkasında bir zihniyet vardır.

Eğitimciler kötü ve karanlık zihniyeti ortadan kaldırmak, aydınlatmak için aydınlanma mücadelesi veriyor.

Kadem ozbay
Kadem Özbay'dan Algola'ya Özel Açıklamalar

Eğitim İş : Eğitimde Şiddete Karşı Çıkmak İçin 10 Mayıs Cuma Günü İş Bırakıyor

Özbay, Eğitimde şiddete karşı çıkmak için, 8-9 Mayıs tarihlerinde iş yerlerimize siyah giyerek ve kokartlarımızla gidiyoruz; 10 Mayıs Cuma günü iş bırakıyor ve Genel Merkez düzeyinde, Ankara’da, Adalet Bakanlığı önünde, illerde şube ve temsilcilikler düzeyinde, adliye binalarının önünde basın açıklaması yapıyoruz.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz