İyi Parti Hakkari Yüksekova’ya Gidecek


Terörle mücadeleye desteğini ifade etmek ve yerinde incelemeler yapmak üzere üç kişiden oluşan İYİ Parti heyetinin Hakkari Yüksekova’ya gideceği duyuruldu.

İyi Parti’nin Terörle Mücadeleye Verdiği Desteği Belirtmek

Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener’in talimatıyla partinin terörle mücadeleye desteğini ifade etmek ve yerinde incelemeler yapmak üzere üç kişiden oluşan heyetinin Hakkari Yüksekova’ya gideceğini duyurdu. 

Terörle mücadeleye desteğini ifade etmek ve yerinde incelemeler yapmak üzere üç kişiden oluşan i̇yi̇ parti heyetinin hakkari yüksekova’ya gideceği duyuruldu.
İyi Parti Hakkari Yüksekova'ya Gidecek

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, üç kişiden oluşan heyetin yarın Hakkari Yüksekova’ya gideceğini duyurdu. Zorlu’nun konuyla ilgili X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Kz
İyi Parti Hakkari Yüksekova'ya Gidecek

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in talimatıyla terörle mücadeleye olan destek kararlığımızı ifade etmek ve yerinde incelemeler yapmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Demir’in başkanlığında Genel Başkan Yardımcımız ve Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Selcan Taşçı ve Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Turhan Çömez, yarın Yüksekova’ya giderek Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına, ardından da şehit ailemize baş sağlığı ziyaretinde bulunacaklardır. Ayrıca program kapsamında bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya gelinecek ve Hakkari il merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirilecektir. Şehitlerimize sonsuz saygı ve minnetle

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz