Erdoğan’ın 18 yıl aradan sonra CHP ziyareti

Erdoğan’ın CHP ziyareti büyük merakla izleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 yıl aradan sonra CHP genel merkezini ve Özgür Özel’e iade-i ziyareti yerli ve yabancı bir çok basın kuruluşu tarafından takip edildi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP ziyareti

Chp ziyareti
Erdoğan'ın 18 Yıl Aradan Sonra Chp Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en son 18 yıl önce Başbakanlığı döneminde, CHP Genel Merkezinin yeni binasının açılışı sebebiyle o dönemki Genel Başkan Deniz Baykal’ı ziyaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’i AK Parti Genel Merkezi’nde ağırlaması sonrası bugün iade-i ziyarette bulunuyor. Erdoğan, 18 yıl sonra CHP’ye geldi. Görüşmede iki liderin de farklı gündem maddeleri olması bekleniyor.

Erdoğan-Özel görüşmesinde neler gündeme gelecek?

Rec tayyyyyyy
Erdoğan'ın 18 Yıl Aradan Sonra Chp Ziyareti

Görüşmede iki liderin de farklı gündem maddeleri olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzun zamandır dile getirdiği yeni anayasayı gündeme taşıması bekleniyor. 

Erdogan ozel
Erdoğan'ın 18 Yıl Aradan Sonra Chp Ziyareti

Özel’in ise emekli maaşı ve asgari ücrete ara zam, kayyum atamaları, Gezi tutukluları, Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesi ve tutukluluğunun devamı, Sinan Ateş cinayeti, Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarının uygulanmaması, öğretmen atamalarında mülakatın kaldırılması, belediyelerin borçları gibi konuları gündeme getirmesi bekleniyor.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz