EĞİTİMDE ŞİDDETE HAYIR!

Eğitim sendikaları, ” Eğitimde Şiddete Hayır ” sloganı altında ortak bir eylem ile Milli Eğitim Bakanlığından TBMM’ye yürüyüş gerçekleştirdi.

EĞİTİMDE ŞİDDET VE YENİ MÜFREDAT

Eğitimde şiddete hayır
eğitimde şiddet
Eği̇ti̇mde Şi̇ddete Hayir!

Bir çok sendikalar ve eğitimcilere destek veren vatandaşlarında katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, TBMM‘nin önündeki açıklama ile dikkat çekmek istenildi.

Okuldan uzaklaştırılan bir öğrencinin okul müdürünü katlettiği ve yeni müfredat ile ilgili sorun ve endişelerinden ötürü bir çok memur, sözleşmeli öğretmeninde katıldığı yürüyüşte ”Öğretmene şiddete hayır ” sloganları atıldı.

Ogretmene siddet
Eği̇ti̇mde Şi̇ddete Hayir!

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay’ın ön saflardaki yeri gözden kaçmadı, tüm sendikalı ve sendikasız öğretmenlerin hakları için mücadele verdiğini de belirtmek ve Kadem Özbay’ın yanlarında olduğunu, yalnız olmadıklarını hatırlatmak isteriz. Eğitim-Sen Başkanı Kemal Irmak ve Hürriyetçi Eğitim-Sen başkanı Levent Kuroğlu ve Teç-Sen Genel Başkan Ümit Demirel, Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper ÖĞRETİCİ, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası Eren Edebali’nin konuşmasının ardından sona erdi.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz