Diyabet Hastaları Bu Haberi Mutlaka Okuyun

2021 yılında hizmete açılan Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Kültür Merkezi Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesi önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Şeker Hastalığı ile ilgili her şey uzman isimlerin katıldığı forumda konuşuldu.

Bornova Belediyesi ve Ege Diyabetliler Derneği işbirliğiyle düzenlenen forum, 400’ün üzerinde kayıtlı STK’nın yararlandığı Altındağ Atatürk Kültür Merkezi Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Ege diyabetliler derneği konuşması
Ege Diyabetliler Derneği Konuşması

Dr. Gülşen Polat’ın moderatörlüğünü yaptığı forumda Endokrinoloji Uzmanı Dr. İlker Altun, hemşire Mine Uymaz, Diyetisyen Dr. Merve Yılmaz ve Fizyoterapist Dr. Zeliha Özay konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacılar, halk arasında şeker hastalığı olarak bilinen hastalığın tipleri, tedavisi, şeker hastalığında beslenme ve egzersiz başta olmak üzere pek çok konuda bilgi verdi. Yoğun ilgi gören forumda katılımcıların sorularını da yanıtlandı.

Diyabet Forumunda, Öğrenci Hemşireler Derneği kan şekeri taraması yaptı

Foruma katılımcıları arasında Öğrenci Hemşireler Derneği de yer aldı. Öğrenci hemşireler, foruma katılanlara ücretsiz kan şekeri taraması yaptı.

Öğrenci hemşireler derneği tarafından yapılan kan şekeri taraması
Öğrenci Hemşireler Derneği Tarafından Yapılan Kan Şekeri Taraması

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz