Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübü sporcuları, 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazandı; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Menteşe Belediyespor’un sportif başarıları 2023 yılında da devam etti. Belediyespor bünyesindeki sporcular bugüne kadar 102 kupa ve bin 218 madalya elde etti, milli takıma 2 sporcu yetiştirdi.

Masa tenisi
Menteşe Belediyespor'dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

2023 yılında ise farklı branşlarda 197 madalya ve 24 kupa kazanarak, Menteşe’nin ismini sporda başarıyla söz ettirdi.

Karate
Menteşe Belediyespor'dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, belediye bünyesindeki sporcuların yerel ve ulusal çapta elde ettikleri başarılar ile gurur duyduklarını belirtti.

Satranc
Menteşe Belediyespor'dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

“Menteşe Belediyespor’u kurduğumuzda amacımız geleceğimiz olan gençlerimizi spora yönlendirmek, milli sporcular yetiştirmek, yerel ve ulusal çapta başarılar elde etmekti. Çocuklarımızın doğru yönlendirme, disiplinli çalışma ve azimle ne kadar başarılı olduklarını görüyoruz. Menteşe’mizi başarılarıyla gururlandıran, bizlere kupa ve madalyalar kazandıran tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş

Başkan Gümüş, Menteşe Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çocukların ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için sportif faaliyetlere çok önem verdiklerini belirterek, Belediyemiz çatısı altında kurduğumuz Menteşe Belediyespor kulübümüz birçok farklı branşta katıldıkları turnuvalarda bizleri gurulandırıyorlar.

Voleybol 1
Menteşe Belediyespor'dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Voleyboldan elde ettiğimiz başarıdan sonra Karate, Masa Tenisi ve futbol liginden elde edilen başarılar, alınan madalya ve kupalar hem bizi hem de ailelerini mutlu etti. Bizlere bu mutluluğu yaşatan tüm sporcularımıza ve Antrenörlerimize teşekkür ediyorum.

Anne babalarını da ayrıca kutluyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimlerinin yanında sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için sporda da onlara destek olmaya, onları spora teşvik etmeye devam edeceğiz. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz