Çankaya Belediyesi’nden Parklarda Bakım Çalışması

Çankaya Belediyesi Parklarda Bakım Çalışmasını Hızlandırdı. Parklar Daha Yeşil Hale Geliyor

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde 3 milyon 240 bin metrekareyi bulan parklarında bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı. Hızla büyüyen çimleri ve yabani otları biçen belediye ekipleri, park içindeki oyun alanlarının ve donatıların bakımını da yapıyor.

Çankaya belediyesi'nden parklarda bakım çalışması
Çankaya Belediyesi’Nden Parklarda Bakım Çalışması

Belediye, ilçedeki park ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından budama, toprak serimi, bakım ve çiçeklendirme yapılıyor. Yağışlarla birlikte parklarda hızla büyüyen çimler ve yabani otlar biçilerek estetik bir görünüme kavuşturuluyor. Kullanım ömrü dolan ve kullanımdan kaynaklı bozulan park içi donatılar ve salıncak, tahterevalli gibi oyun grupları onarılarak güvenli hale getiriliyor.

Cankaya
Çankaya Belediyesi'nden Parklarda Bakım Çalışması

Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parklarına kendi seralarında ürettiği çiçekleri eken Çankaya Belediyesi, yaklaşan yaz mevsimiyle birlikte ilaçlama çalışmalarına da hız verdi.

Parklar Daha Yeşil Hale Geliyor

Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, “Sahada çalışan arkadaşlarımızın büyük gayretleri ile parklarımızı temiz ve konforlu hale getiriyoruz. İlçemiz genelinde belediyemizin sorumluluğunda 3 milyon 240 bin metrekare büyüklüğünde park alanımız bulunuyor.

Cankaya2
Çankaya Belediyesi'nden Parklarda Bakım Çalışması

Tüm parklarımızda düzenli bir şekilde bakım ve onarım çalışması yapıyoruz. Komşularımızın keyifle vakit geçirebilmesi için parklarımızı canlandırıyoruz.

Park
Çankaya Belediyesi'nden Parklarda Bakım Çalışması

Çocuk oyun gruplarımızı yeniliyoruz, peyzaj çalışmalarımız ile komşularımızın rahat bir nefes alacağı parklarımızı daha yeşil hale getiriyoruz” dedi.

Belediye, Vatandaşlara 2024 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi İlk Taksit Ödemelerinin Son Gününün 31 Mayıs Olduğunu Hatırlattı

Çankaya Belediyesi tarafından Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflere ilk taksitlerinin son gününün 31 Mayıs 2024 olduğunu hatırlatıldı. Vatandaşların faizle karşılaşmaması için vergilerini belirtilen tarihi kaçırmadan ödemeleri konusunda uyarıda bulunan Belediye, vatandaşlara banka ve belediyenin internet sayfasından online vezne yoluyla da ödeme imkanı sunuyor.

Vergi2
Çankaya Belediyesi'nden Parklarda Bakım Çalışması



E-Belediye ve Banka Yoluyla Ödeme İmkanı

Çankayalı vergi mükellefleri, tahsilat bürolarının yanı sıra ‘ebelediye.cankaya.bel.tr’ ile Halkbank ve Vakıfbank şubelerinden 31 Mayıs’a kadar ödemelerini yapabilecek. Dileyenler, 2024 yılına ait Çevre ve Temizlik Vergisi’nin tamamını ödeyebilecek.

Vergi
Çankaya Belediyesi'nden Parklarda Bakım Çalışması

Vatandaşlar semtlerde bulunan tahsilat bürolarında hafta içi 08.00-16.00 saatleri arasında; Kızılay’da bulunan Belediye Başkanlığı binasında ise 08.00-17.00 saatleri arasında vergilerini yatırabilecek. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz