Ankara Hurdacılar Sitesi’nde Yangın

Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sanayi Sitesi’nde, araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Ankara’da Hurdacılar Sitesi’nde öğle saatlerinde atık kağıt ve lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.

Yangın, dakikalar içinde çevredeki iş yerlerine sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle gökyüzünde yoğun duman tabakası oluştu.

Yangin2 1
Ankara Hurdacılar Sitesi’Nde Yangın

Ankara Yenimahalle Hurdacılar Sitesi’nde atıl lastiklerin bulunduğu bir alanda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, kuvvetli rüzgarın etkisiyle alevler hızla büyüdü. Siyah duman başkentin kilometrelerce ötesinden görüldü. 3 iş yerine sıçrayan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.

Rüzgarın Etkisiyle Yangın Şiddetlendi

Dev alevlerin yükseldiği adres Ankara Yenimahalle Hurdacıla Sitesi oldu. Atıl lastiklerin bulunduğu alandan bilinmeyen nedenle duman yükseldi. Kısa süre sonra ise alandan alevler çıkmaya başladı. Zaman zaman patlamaların yaşandığı noktaya çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Kuvvetli rüzgarın da etkisiyle yangın dakikalar içerisinde etkisini artırarak şiddetlendi.

Yangin3
Ankara Hurdacılar Sitesi'nde Yangın

Ankara Valiliği Açıklama Yaptı

İlimiz Yenimahalle ilçesi İvedikköy Hurdacılar Sanayi Sitesinde atıl lastiklerin yer aldığı açık alanda yangın hadisesi meydana gelmiş, çevredeki hafif metallerin tutuşması ve rüzgarın da etkisiyle yangın bölgedeki işyerlerine sirayet etmiştir. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilmiş olup, söndürme çalışmaları havadan ve karadan tüm hızıyla devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

İhbar üzerine bölgeye Ankara, Etimesgut ve Sincan ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Bölgede park halindeki 2 otomobil de yandı. İtfaiye ekipleri, kentin birçok yerinden görülen yangına müdahale ediyor.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz