Adıyaman’da Karakolda Silah Sesleri

Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi’nde Meslektaşları ile Tartışma Yaşayan bir Polis Memurunun Ateş Açtığı, Olayda Yaralanan Polislerin Olduğu Belirtildi

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Adıyaman kent merkezindeki Altınşehir Polis Merkezi’nde meydana geldi. Henüz belirlemeyen nedenle bir polisin meslektaşlarına ateş açtığı ve yaralananların olduğu bildirildi. Polis merkezinden gelen silah seslerinin ardından çok sayıda ambulans bölgeye gönderildi, yaralı polisler hastanelere sevk edildi.

Adıyaman'da karakolda silah sesleri
Adıyaman’Da Karakolda Silah Sesleri

Olaya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk Sezer, bir polis memurunun görevlendirme nedeniyle tartıştığı başkomiser ve komiseri öldürdüğünü, bazı polisleri de yaraladığını belirtti.

Aralarında ağır yaralıların da olduğu 8 polis Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken olaya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Emniyet-Sen Genel Başkanı Faruk Sezer, sosyal medya hesabından kan ihtiyacı olduğunu bildiren mesaj yayınladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan bir polis memurunun, beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri’ni şehit ettiğini duyurdu.

Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru, bu akşam beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri’ni yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amiri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Konuyla ilgili X hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyı gerçekleştiren polis memurunun etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığını açıkladı.

Yerlikaya 1
Adıyaman'da Karakolda Silah Sesleri

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz