Yenimahalle’de yaz okulu heyecanı

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün çocuklar için düzenlediği yaz okullarına 600 öğrenci kayıt yaptırdı

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün çocuklar için düzenlediği yaz okulları çocukların yoğun ilgisi eşliğinde eğitimlerine başladı. 9 ayrı branşta alanında uzman eğitmenler tarafından spor eğitimlerinin verildiği yaz okulları, iki dönemden oluşan eğitim takvimiyle 2 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Yenimahalle’de yaz okulu heyecanı
Yenimahalle’de Yaz Okulu Heyecanı

Futbol branşı için Ali Öcal Batıkent Semt Stadı’nda,  tenis branşı için Batıkent Edip Akbayram Parkı’nda ve diğer tüm spor branşları için Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen Yenimahalle Belediyesi yaz okullarına şimdiye kadar 600 Öğrenci kayıt yaptırdı.

Gvn 2279
Yenimahalle’de Yaz Okulu Heyecanı

9 ayrı branşta spor eğitimi

İlçe sakinlerinin ilgiyle katılım gösterdiği Yaz Okulu’nda 7-14 yaş aralığı için Kick Boks, Basketbol, Boks, Voleybol, Hentbol, MuayThai, Futbol eğitimlerinin yanında 4-10 yaş aralığı için Jimnastik ve 4-14 yaş aralığı için Tenis eğitimleri de uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

Gvn 2244
Yenimahalle’de Yaz Okulu Heyecanı

Çocukların spora yönelmesi için fırsat bulmak ve kişisel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla yaz okulu eğitimlerinden faydalanmak isteyen Yenimahalleliler,  344 88 86 numaralı telefondan gerekli bilgiye ulaşabiliyor.

Gvn 2852
Yenimahalle’de Yaz Okulu Heyecanı

Çocuklarımız aydınlık geleceğimizi temsil ediyor

Yaz okullarına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çocuklarımız yaz dönemi boyunca eğitimden uzak kalmasın istiyoruz. Bu nedenle Yenimahalle’nin dört bir yanına konumlandırdığımız spor tesislerinin kapılarını çocuklarımız ardına kadar açtık.

Gvn 2428
Yenimahalle’de Yaz Okulu Heyecanı

Çocuklarımız ülkemizin aydınlık geleceğini temsil ediyor. Onların bilgili, donanımlı ve sağlıklı gelişimi için her yıl yaz okulları açıyoruz.

Gvn 2148
Yenimahalle’de Yaz Okulu Heyecanı

Spor kulübü eğitmenlerimizin yoğun emek harcayarak oluşturduğu yaz okulu eğitim programına katılmak için kayıt yaptıran ve yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz