“Vicdanen mümkün değil”

Giresun Belediyesi’nin düzenlediği “ROCK’N MİHAV” konserine katılan Başkan Fuat Köse, “Sahipsiz hayvanların uyutulmasına yönelik çağ dışı yasanın uygulanması vicdanen mümkün değildir. Can dostlarımızın yaşamını sürdürebilmesi için mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.

Giresun Belediye Başkan Köse: “Sahipsiz hayvanların uyutulmasına yönelik çağ dışı yasanın uygulanması vicdanen mümkün değildir”

Mumkun degil 4 kopya
“Vicdanen Mümkün Değil”

Giresun Belediyesi, TBMM’de kabul edilen sokak hayvanları yasasına dikkati çekmek, sokak hayvanlarına olan sevgi ve desteği göstermek için “ROCK’N MİHAV” adı altında konser düzenledi. Başkan Köse de Atatürk Meydanı’nda düzenlenen farkındalık konserini izleyicilerin arasında takip etti, konser sonrası vatandaşlara köpek maması dağıttı.

Mumkun degil 1 kopya
“Vicdanen Mümkün Değil”

Köse, yaptığı konuşmada, “Sahipsiz hayvanların uyutulmasına yönelik çağ dışı yasanın uygulanması vicdanen mümkün değildir. Bu gerçeği herkesin göreceğine inanıyorum. Bu yasa can dostlarımızın yaşamını sürdürebilmesi için büyük bir tehdit içermektedir. Düzenlediğimiz farkındalık konseri ile hep birlikte sevgi dolu melodilerle bu can dostlarımız için farkındalık yaratmayı hedefledik. Can dostlarımızın yaşamını sürdürebilmesi için mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.

Mumkun degil 7 kopya
“Vicdanen Mümkün Değil”

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz