Tuzla Belediyesi sporcuları 15 madalya ile döndü 

Tuzla Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, “Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası”nda 9 altın, 2 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 15 madalya kazandı. 

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası 1-9 Temmuz 2024 tarihleri arasında Konya’da düzenlendi. Karatay Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda sporcular, büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde karşılaşmalara çıktı. 

Tuzla belediyesi sporcuları 15 madalya ile döndü 
Tuzla Belediyesi Sporcuları 15 Madalya Ile Döndü 

Tuzla Belediyespor ve Milli Takım Antrenörleri Ümit Yılmaz ve Erdal Mırat eğitmenliğinde hazırlanan 19 sporcudan Nurettin Diler, Yaren Çınar, Kaan Tok, Menan Sıhanlıoğlu, Duygu Turan, Kerimcan Güzel, 2-10 Kasım tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenecek Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda; Emirhan Taşyürek ise 23 Ağustos- 1 Eylül tarihlerinde Macaristan’da gerçekleştirilecek Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve Tuzla’yı temsil etme hakkı kazandı. 

Tuzla 1
Tuzla Belediyesi Sporcuları 15 Madalya Ile Döndü 

Sporcuları ile gurur duyduğunu söyleyen Antrenör Yılmaz, “15 madalya kazanmak, sadece başarı değil, aynı zamanda emeklerinin ve disiplinlerinin bir göstergesidir. Şimdi sıra Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmekte. Sporcularımızın bu heyecan verici yolculuğunda yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Tuzla3 1
Tuzla Belediyesi Sporcuları 15 Madalya Ile Döndü 

Antrenör Erdal Mırat ise “Turnuvada derece elde eden tüm sporcularımızı kutluyorum. Onların azmi ve kararlılığı, uluslararası arenada da başarılı olacaklarına olan inancımızı pekiştiriyor. Tuzla Belediyesi‘nin desteğiyle daha nice başarıları birlikte kutlamak umuduyla” diye konuştu.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz