Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Çekya karşılaşmasını dev ekranlardan takip eden yurttaşlar, tüm yurtta milli maç coşkusunu yaşadı.

İstanbul’da Milli Maç Coşkusu

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Çekya ile oynayacağı maçı İstanbullu yurttaşlar, belediyelerin çeşitli alanlarda kurduğu dev ekranlardan takip etti.

Tüm yurtta milli maç coşkusu
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Kartal Meydanı’nda da yurttaşlar milli maç çoşkusunu alana kurulan dev ekrandan yaşadı. A Milli takımının maçı 2-1 kazanarak bir üst tura çıkmasını yurttaşlar büyük bir sevinçle kutladı.

Mac
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Gölbaşı Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın maçı için dev ekran kurdu

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 F Grubundaki son maçı, Gölbaşı Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı’na kurulan dev ekranda takip edildi. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, maçı vatandaşlarla birlikte izledi.

Yakup o
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya ile karşı karşıya geldi. Kritik maç öncesi turnuvanın diğer maçlarında olduğu gibi Gölbaşı Belediyesi, Atatürk Sahil Parkı’na dev ekran kurdu. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bir çağrı yaparak vatandaşları, milli takımı desteklemeye davet etti.

Golbasi
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Başkan Odabaşı, maçı vatandaşlarla birlikte takip ederken, ilk düdüğün çalmasıyla heyecan tavan yaptı. Milli maç coşkusu takımın Çekya’yı Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun’un attığı gollerle 2-1 yendiği maç sonrası, sevinç çığlıkları yerini kutlamalara bıraktı. Ayrıca vatandaşlara, dondurma ve içecek ikram edildi.

“Tüm Türkiye olarak kenetlendik”

Başkan Odabaşı, “Milli takımımızın maçını Gölbaşılı hemşehrilerimizle birlikte izledik. Birlik ve beraberlik içinde, hep birlikte milli takımımıza destek verdik, tüm Türkiye olarak kenetlendik. Bizim gücümüzün onlara da ulaştığını düşüyorum. Çok güzel bir maç ve galibiyet oldu, gruptan çıkmayı başardık. İnşallah takımımız daha nice başarılarla bizleri gururlandıracak. Son 16 turunda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Golbasi2
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Konyaaltı Belediye Başkanı Kotan, milli maç heyecanına ortak oldu 

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden A Milli Futbol Takımı, grup aşamasındaki son maçında Çekya’yı 2-1 yendi. HayatPark’ta dev ekranda gösterilen maç heyecanına Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan da ortak oldu.

Konyaalti2
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Konyaaltı Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanını, milli maç coşkusunu HayatPark’ta sporseverlere yaşatmaya devam ediyor. 14 Haziran’da başlayan EURO 2024 karşılaşmalarının tümünü ücretsiz olarak canlı yayınlayan belediye, A Milli Futbol Takımı’nın F Grubu son maçı olan Çekya karşılaşmasını da yine dev ekranda izleyicilerle buluşturdu. 

Konyaalti3
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Sandalyesini alıp maç heyecanını ortak olmak isteyenler HayatPark’a koştu. Vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile milli heyecanı doyasıya yaşadı. Başkan Kotan da eşi Demet Kotan ve oğlu Can Ali ile heyecana ortak oldu. 

İzmir’de futbolseverlerin “zafer” kutlaması

İzmirli futbolseverler, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Çekya ile karşılaşmasını, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu dev ekranlardan takip etti. Binlerce taraftar, ay yıldızlı takımın galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayı soluksuz izledi. Büyük heyecan yaşayan  İzmirliler, maç sonucunu da şarkılar ve danslar eşliğinde dakikalarca kutladı.

Izmir 2
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’ndaki üçüncü maçında Çekya ile karşı karşıya geldi. Almanya’nın Hamburg kentinde düzenlenen karşılaşma, İzmirlileri de ekran başına kilitledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Zühtü Işıl ve Alsancak Gündoğdu Meydanı ile Göztepe Denizatı Parkı’nda kurduğu dev ekranları gören yurttaşlar, sandalyelerini, yiyecek ve içeceklerini alarak ekranların karşısına geçti.
Çocuklardan yaş almış kişilere kadar birçok yurttaş, aynı anda sevinip aynı anda üzüldü.

Izmirr
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu
Evlilik yıl dönümlerini ekran karşısında geçirdiler

Ay yıldıza gönül veren futbolseverler, Milli Takım’a ekranların karşısında destek vermek için alanları doldurmanın gururunu yaşadı. Evlilik yıl dönümlerini yaşayan Umut ve Bahar Saatlı çifti, kendileri için özel olan bu günü Milli Takım’a destek vererek kutladı.
Bahar Saatlı, “Özel bir günümüzü daha da özel kılmak için geldik. Türkiye’yi temsil etmek için geldik. Eşim futbol hastası. Bizim için güzel bir anı olacak. Gurur verici burada olmak” dedi. Umut Saatlı da “Evde yalnız başıma izlemek istemedim. Hava güzel. Eşimi, ailemi aldım geldim” diye konuştu.

Izmir 3
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu
İzmirliler büyük heyecan yaşadı

Çocuk taraftar Beliz Yusufoğlu da “Kazanırsak çok mutlu olacağım. Çok heyecanlıyım. Maçı burada izlemek daha keyifli” dedi. Gülten Uysal da “Bu akşam Türkiye içi büyük bir gün. Biz de buna tanıklık etmek için geldik” diye konuştu. 

Çağlar Adıgüze, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından böyle bir hizmetin verilmesinin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi: “Açık hava olması çok iyi. Hem de böyle bir dev ekranda izlemek harika. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Bu ekranın kurulması vatandaş için büyük bir hizmet.” Taraftarlardan Aylin Taşkın da “Milli Takım’ı desteklemek için buradayız. Türkiye ile gurur duyuyorum. Milli maç coşkusunu yaşamak için geldim” dedi.

Futbolseverlerden Kerem Burak Karcı, milli duyguları yeniden yaşamak için burada olduklarını ifade ederek, “Çok heyecanlıyım. Gün boyu o heyecanı taşıdım. Ortam çok güzel. Daha önce hiç bu şekilde maç izlememiştim. Bu şekilde kalabalık bir ortamda, dev ekranda izlemek çok daha heyecanlı” diye konuştu.

Izmir1 2
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu
Unutulmaz anılar biriktirdiler

Hollanda’da yaşadığını anlatan Melih Atalay da şunları söyledi: “Bu ortamda, arkadaşlarımla birlikte milli maç coşkusu ruhunu yaşamak için geldim.” Bedirhan Özol ise “Normalde evde de izleyebilirdik ama burada hep birlikte izlemek daha keyifli olacak. Umarım 2-1 gibi bir skorla kazanırız ve bir sonraki maçı yeniden burada aynı heyecanla izleriz” dedi.

Izmir6 2
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu
Dakikalarca kutladılar

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın maçı kazanmasının ardından, yurttaşlar büyük bir sevinç yaşadı. Dakikalarca başarıyı kutlayan İzmirliler, unutulmaz anılar biriktirdi. Meşale yakan ve dans eden futbol severler, o anları fotoğraf ve görüntü çekerek ölümsüzleştirdi. 

Mehmet Çankaya, “Maç çok güzeldi. Hele burada izlemek müthişti. Çok keyifliydi. Yeneceğimizi kesinlikle bekliyorduk” derken Duygu Çankaya ise “Maçı burada çok güzel bir atmosferde izledik. Çok keyifliydi. Bu ekran burada hep olursa, biz de sürekli izlemeye geliriz” ifadelerini kullandı. Nurşen Bilen de “Muhteşem bir akşamdı. Biz hak ettik ve kazandık. Umarım böyle devam eder. Çok sevindim. Burada böyle bir atmosferi yaşamak milli maç coşkusunu ayrıca çok keyifli” dedi.

Cop
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu
Çöplerini topladılar 

Futbolseverler, maçın ardından alanda oluşan çöpleri de topladı.

Çankayalılar, millilerin galibiyet coşkusuna ortak oldu

Çankayalılar, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Çekya karşılaşmasını, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’na kurulan dev ekranlardan izledi. Millilerin galibiyet coşkusuna yüzlerce insan ortak oldu.  

Cankaya1
Default

Avrupa Futbol Şampiyonası’na F Grubu’ndan katılan Türkiye, Gürcistan ve Portekiz’den sonra Çekya ile karşı karşıya geldi. Ay yıldızlılar, rakibini 2-1’lik net bir skorla mağlup ederek adını EURO 2024’te son 16’ya yazdırdı. Çankaya Belediyesi, Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda kurduğu iki dev ekranda vatandaşlara milli maç coşkusunu ve heyecanını yaşattı.

Cankaya
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Türkiye 2-1’lik skorun ardından Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bir sonraki tura yükselerek Avusturya ile eşleşti. Millilerin galibiyet sevincine Çankaya’dan yüzlerce insan ortak oldu. Maçı izlemeye gelenler arasında CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Özsoy ve Meclis üyeleri de yer aldı.

Cankaya2
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Çankaya Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını 14 Temmuz’a kadar dev ekranlarında göstermeyi sürdürecek.

Kartal’da milli maç coşkusu

A Milli Futbol Takımı’nın Çekya ile karşılaştığı maç, Kartal Belediyesi tarafından ilçe meydanına kurulan dev ekrandan canlı yayınlandı. Türkiye’nin 2-1 kazanarak 16 takım arasına adını yazdırdığı maçın bitiş düdüğünün ardından Kartallılar, meydanı şenlik alanına çevirdi.

Kartal2
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Kartallılar, Milli Futbol Takımı’nın UEFA EURO 2024’te Çekya ile oynadığı son grup maçını, Kartal Meydanı’na kurulan dev ekrandan takip etti.

Binlerce vatandaşın heyecana ortak olduğu karşılaşma öncesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından aynı alanda 3×3 basket, ayak tenisi ve langırt turnuvaları düzenlendi. Dereceye girenler, A Milli Takım forması ile ödüllendirildi.

Kartal
Tüm Yurtta Milli Maç Coşkusu

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte Kartal Meydanı, büyük bir heyecana ve milli maç coşkusuna sahne oldu. Belediye Başkan Yardımcılarının da Kartallılarla birlikte takip ettiği karşılaşma sırasında patlamış mısır ikramında da bulunuldu. Millilerin 2-1’lik galibiyeti ve 16 takım arasına kalması ile sonuçlanan maçın bitişiyle ilçe sakinleri, Kartal Meydanı’nı şenlik alanına çevirdi. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz