Özgür Özel, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla paylaşım yaptı

Özgür Özel: “Sakarya Meydan Muharebesi’nin yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Kurtuluşumuzun ve bağımsızlığımızın müjdecisi, ‘Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır’ anlayışının hakim kılındığı Sakarya Meydan Muharebesi’nin yıl dönümünde kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum” dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla resmi X hesabından paylaşım yaptı. Özel’in mesajı şöyle:

Özgür özel, sakarya meydan muharebesi’nin 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla paylaşım yaptı
Özgür Özel, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103’Üncü Yıl Dönümü Dolayısıyla Paylaşım Yaptı

“Kurtuluşumuzun ve bağımsızlığımızın müjdecisi, ‘Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır’ anlayışının hakim kılındığı Sakarya Meydan Muharebesi’nin yıl dönümünde kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum.”

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz