Özgür Özel:“Binlerce Mensubundan Biri Olduğum Bornova Anadolu Lisesi Ailesine Bunu Yaşatamazsınız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’ne Ait Koruya Suriyeliler İçin Anaokulu Yapılacağı Yönündeki İddialara Tepki Gösterdi


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nin korusuna Suriyeliler için anaokulu yapıldığı yönündeki tartışmalara tepki gösterdi. Özel, “Binlerce mensubundan biri olduğum Bornova Anadolu Lisesi ailesine bunu yaşatamazsınız. Bu hatadan derhal geri dönülmelidir. Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı’nın, öğrencilerinin ve velilerinin yanında bu rezaletin karşısındayız. Gereği yapılacak” açıklamasını yaptı.

Chp genel başkanı özgür özel, i̇zmir bornova anadolu lisesi’nin korusuna suriyeliler için anaokulu yapıldığı yönündeki tartışmalara tepki gösterdi.
Chp Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nin Korusuna Suriyeliler Için Anaokulu Yapıldığı Yönündeki Tartışmalara Tepki Gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’ne ait koruya Suriyeliler için anaokulu yapılacağı yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Özel, sosyal medya hesabında; şu paylaşımı yaptı:

“İzmir Bornova Anadolu Lisesi Türkiye’nin en saygın ve değerli eğitim kurumlarından biridir. Binlerce mensubundan biri olduğum Bornova Anadolu Lisesi ailesine bunu yaşatamazsınız. Bu hatadan derhal geri dönülmelidir. Bornova Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı’nın, öğrencilerinin ve velilerinin yanında bu rezaletin karşısındayız. Gereği yapılacak.”

Özel, paylaşımının sonunda; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’u etiketledi.

TUNÇ SOYER: “BORNOVA ANADOLU LİSESİ’NDEKİ İNŞAATIN MÜHÜRLENMESİ İÇİN GEREKLİ TÜM İŞLEMLERİ BAŞLATTIK”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de dün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda;

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nin korusuna Suriyeliler için anaokulu yapılacağı iddiaları sonrası kampüsteki inşaatın imar mevzuatı açısından eksik ve hatalı olduğunu tespit ettiklerini, inşaatın mühürlenmesi için tüm işlemleri başlattıklarını duyurdu.

Tunc soyer
Özgür Özel:“Binlerce Mensubundan Biri Olduğum Bornova Anadolu Lisesi Ailesine Bunu Yaşatamazsınız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün X (Twitter) hesabından “Bornova Anadolu Lisesi kampüsüyle ve korusuyla bir bütündür. İzmir’in bu eşsiz mirasının şantiyeye çevrilerek talan edilmesine asla müsaade edemeyiz. Kampüsümüzün yaşaması için direnen tüm öğrencilerin ve velilerin yanındayım” paylaşımında bulunmuştu. Bugün yeni bir paylaşımda daha bulunan Soyer, şunları kaydetti:

Tunc soyer aciklama
Özgür Özel:“Binlerce Mensubundan Biri Olduğum Bornova Anadolu Lisesi Ailesine Bunu Yaşatamazsınız

“Bornova Anadolu Lisesi kampüsünde yapılan inşaatla ilgili yasal inceleme sürecimizi tamamladık. Yapılan inşaatın imar mevzuatı açısından eksik ve hataları olduğunu yerinde tespit ettik. İnşaatın ivedilikle mühürlenmesi için gerekli tüm işlemleri başlattık ve Bornova Belediyesi’ne mühürleme işlemini yerine getirmesi için resmi yazımızı ilettik. Kamuoyuna arz ederim”
 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz