Osmangazi Belediyesinden ücretsiz internet

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelindeki belirli noktalara yerleştirdiği 16 kablosuz internet (wi-fi) cihazı ile vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Deprem bölgesi Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan vatandaşlar için de ücretsiz internet noktası oluşturan Osmangazi Belediyesi’nin hizmetinden 2024 yılının ilk altı ayında 21 bin 211 kişi faydalandı.

Osmangazi Belediyesi’nin ücretsiz internet hizmetinden 6 ayda 21 bin 211 kişi yararlandı

Osmangazi 3 kopya
Osmangazi Belediyesinden Ücretsiz Internet

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin yanı sıra sıra belediyeye ait tesislerde, ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunuyor. Kablosuz internet cihazlarına cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayarları ile bağlanan vatandaşlar, internete anında erişim sağlıyor.

Osmangazi 1 kopya
Osmangazi Belediyesinden Ücretsiz Internet

Ücretsiz internet hizmetinden 2024 yılının ilk 6 ayında 21 bin 211 kişi faydalandı. Özellikle öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören kablosuz internet erişim noktalarında, toplam 132 bin 852 kez oturum açma işlemi yapıldı.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen bölgelerden olan Gaziantep’in İslahiye ilçesinde de ücretsiz internet noktası oluşturan belediyenin hizmeti vatandaşların beğenisini topladı.

Osmangazi 4 kopya
Osmangazi Belediyesinden Ücretsiz Internet

Başkan Erkan Aydın, ücretsiz kablosuz internet erişimi hizmetini daha da yaygınlaştırmak istediklerini belirterek, “İnternet artık hayatın akışında bir zorunluluk haline geldi. Neredeyse her anımız internet üzerinde devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, vatandaşlarımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli bir internete bağlanabilmesi için özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ve belediyemize ait tesislerde ücretsiz internet hizmeti veriyoruz. Vatandaşlarımızın bu hizmetimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok memnunuz. İlerleyen süreçte ücretsiz kablosuz internet ağımızı daha da genişletmek istiyoruz” dedi. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz