Meteoroloji’den sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) verilerine göre yurdun bir bölümünde sağanak yağış bekleniyor.  

MGM, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli yağış; Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kıyı Ege ile Tekirdağ, Çanakkale, Sakarya, Manisa, Balıkesir’in kuzeyi, Bursa’nın güneyi ve Antalya’nın iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi. Hava sıcaklıkları kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece üstünde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) verilerine göre yurdun bir bölümünde sağanak yağış bekleniyor.  Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kıyı Ege ile Tekirdağ, Çanakkale, Sakarya, Manisa, Balıkesir’in kuzeyi, Bursa’nın güneyi ve Antalya’nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel kuvvetli yağış görülecek. 

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji’Den Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji, kuvvetli yağışlar nedeniyle yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Hava sıcaklıkları Ankara’da en yüksek 29, en düşük 17; İstanbul’da en yüksek 29, en düşük 22; İzmir’de en yüksek 31, en düşük 21 derece olacak.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz