Kartal Belediyesi, Mehmet Moğultay’ı kabri başında andı

Kartal Belediyesi, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay’ı vefatının yedinci yılında düzenlediği törenle mezarının başında andı.

5 Temmuz 2017 tarihinde hayatını kaybeden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Adalet Bakanı, 18. 19. ve 20. dönem İstanbul Milletvekili Mehmet Moğultay, vefatının yedinci yılında, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında Kartal Belediyesi’nin düzenlediği törenle anıldı.

Kartal belediyesi, mehmet moğultay'ı kabri başında andı
Kartal Belediyesi, Mehmet Moğultay’I Kabri Başında Andı

Anmaya Belediye Başkanvekili Olcay Özgön, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mert Polat, Mehmet Moğultay’ın kardeşi Hüseyin Moğultay, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törene, bakanın çalışma hayatı ve sevenlerinin anılarını anlatmasıyla başladı. İlk konuşmayı yapan bakanın kardeşi Hüseyin Moğultay, Belediye’ye ve Başkan Gökhan Yüksel’e her sene düzenlenen anma töreni düzenledikleri için teşekkür etti.

Kartal
Kartal Belediyesi, Mehmet Moğultay'ı Kabri Başında Andı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise Moğultay’ın önemli bir siyasi lider olduğunu anlatarak, yeşerttiği fikirlerin kendilerine örnek olduğunu söyledi.

Ozgur celik
Kartal Belediyesi, Mehmet Moğultay'ı Kabri Başında Andı

Törene, Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına katılan Olcay Özgön, Moğultay’ın ne kadar önemli bir karakter olduğundan bahsetti ve her sene olduğu gibi anmaların devam edeceğini söyledi.

Konuşmaların ve duaların ardından Moğultay’ın mezarına sevenleri tarafından çiçek bırakıldı.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz