Manavgat’ta plaj futbolu turnuvası sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu 2024 Sezonu Manavgat Belediyesi etabı, dün akşam oynanan müsabakalarla sona erdi. 

Manavgat’ta plaj futbolu coşkusu sona erdi

Plaj futbolu 3 kopya
Manavgat’ta Plaj Futbolu Turnuvası Sona Erdi

Sorgun Boğaz Hotel Beach Futbol Sahası’nda 17-19 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen turnuva, vatandaşlardan büyük bir ilgi gördü. Son gün karşılaşmalarını Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Oda başkanları, STK Temsilcileri ve binlerce vatandaş takip etti.

Plaj futbolu 4 kopya
Manavgat’ta Plaj Futbolu Turnuvası Sona Erdi

Son günün ilk karşılaşmasında Manavgat Belediyespor, Hisar Gençlikspor’u 5-4’lük skorla mağlup etti. Şampiyonluk maçında ise Çimhan Math Public, Manavgat Koleji’ni uzatmalarda 6-5’lik skorla geçerek şampiyon olmayı başardı. Toplam 44 gole sahne olan turnuvada, gol krallığını 6 golle Çimhan Math Public’ten Emrah Ekmekçi kazandı.   

Şampiyonluk kupası Başkan Kara’dan

Plaj futbolu 1 kopya
Manavgat’ta Plaj Futbolu Turnuvası Sona Erdi

Şampiyon Çimhan Math Public’in kupa ve madalyalarını Başkan Kara takdim etti. Başkan Kara, “Takımlarımız çok iyiydi, çok keyif aldık. Bütün Manavgatlılarında keyif aldığını biliyoruz. Bütün sporcularımızı, emek verenleri ve çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz