Köseler’e kentsel dönüşüm yetkisi

Beykoz Belediyesi Meclisi Temmuz Ayı çalışmalarını tamamladı. Mecliste Başkan Alaattin Köseler’e depreme dayanıklı güvenli konutlar için kentsel dönüşüm çalışmalarının önünü açaca yetki verildi.

Belediye Meclisi’nden Beykoz Belediye Başkanı Köseler’e kentsel dönüşüm yetkisi

Beykoz köseler
Köseler'e Kentsel Dönüşüm Yetkisi

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir önceki meclis tutanağı oylandı ve gruplar adına söz alan meclis üyeleri, ilçenin hizmet gündemi ve geleceğine ilişkin konuşmalar yaptı. Meclis genel kurulu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinde gerekli işlemleri yürütmek ve uygulamaları yapmak için gündemde yer alan maddeleri oylayarak, Başkan Alaattin Köseler’e yetki verdi.

Beykoz koseler 1
Köseler'e Kentsel Dönüşüm Yetkisi

Çubuklu Riskli Alana (A Bölgesi) ilişkin mevzuat çerçevesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Beykoz Belediye Başkanlığı arasında ortak projeler geliştirmek, kat karşılığı, intifa hakkı tesisi karşılığı inşaat yapım, hasılat paylaşımı dâhil sözleşmeler, protokoller düzenlemek ve imzalamak için Başkana yetki verilmesi, oy birliğiyle meclisten geçti.

Beykoz koseler 2
Köseler'e Kentsel Dönüşüm Yetkisi

Tokatköy Rezerv Yapı Alanı Kentsel Dönüşüm Uygulamaları ile Çubuklu Mahallesi Riskli Alan (B Bölgesi) Kentsel Dönüşüm Uygulamaları için Başkan Köseler’e yetki verilmesi de oy birliğiyle onaylandı.

Meclis üyeleri ayrıca “15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü”, “KKTC 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı”, “Lozan Barış Antlaşması’nın 101. Yılı” ve “Srebrenitsa Soykırımı’nı Anma Günü”  konularında duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Belediye, görüşmelerin ardından 1 aylık resmi tatile girdi.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz