Keçiören’de vatandaşla çiftçiyi aracısız buluşturan pazar

Keçiören Belediyesi, artan hayat pahalılığı ve gıda fiyatları nedeniyle ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan vatandaşı, Üretici Pazarları’nda doğrudan çiftçiyle buluşturdu.

Başkan Mesut Özarslan, “Çiftçilerimizin yıl boyunca emek vererek ürettiği ürünler değer bulsun, vatandaşımız da daha uygun fiyata taze sebze ve meyve tüketsin istiyoruz” dedi.

Vatandaşla çiftçiyi aracısız buluşturan pazar
Keçiören’De Vatandaşla Çiftçiyi Aracısız Buluşturan Pazar

Ankara ve çevre illerde faaliyet gösteren çiftçilerin ürettiği mahsulleri tarladan sofraya aracısız ulaştırmak için Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki üç semt pazarına kurulan Üretici Pazarları hizmet vermeye başladı. 

Pazar5
Keçiören'de Vatandaşla Çiftçiyi Aracısız Buluşturan Pazar

Pazartesi günleri Aktepe Demokrasi Semt Pazarı, salı günleri Fatih Semt Pazarı, cumartesi günleri İncirli Semt Pazarı’nda yerlerini alan üreticiler ürünlerini satışa çıkardı.

Pazar6 1
Keçiören'de Vatandaşla Çiftçiyi Aracısız Buluşturan Pazar

Salatalıktan domatese, biberden fasulyeye varıncaya kadar birçok ürünün yer aldığı Üretici Pazarları halkımızın yüzünü güldürürken mahsulleri tarlada kalmayan üreticileri de mutlu etti.

Pazar3
Keçiören'de Vatandaşla Çiftçiyi Aracısız Buluşturan Pazar

Hem üreticilerin gelir elde etmesini hem de halkımızın uygun fiyata taze sebze ve meyve alışverişi yapabilmesini sağladıklarını belirten Başkan Özarslan, “Çiftçilerimizin yıl boyunca emek vererek ürettiği ürünler değer bulsun, vatandaşımız da daha uygun fiyata taze sebze ve meyve tüketsin istiyoruz” diye konuştu.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz