Kardeş şehir Almanya Hassloch’tan Silifke’ye ziyaret

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Almanya’nın Hassloch kentinden gelen kardeş şehir heyetini makamında ağırladı.

Almanya-Hassloch kardeş şehir Belediye Başkanı Tobias Meyer ve beraberindeki heyet, Başkan Turgut’u ziyaret etti. 

Kardeş şehir almanya hassloch'tan silifke’ye ziyaret
Kardeş Şehir Almanya Hassloch’Tan Silifke’ye Ziyaret

Hassloch ve Silifke kardeş şehir ilişkilerinin, iki ülke insanları arasında sıcak dostlukların gelişmesine önemli katkı sağlayacağını vurgulayan Başkan Turgut, İki şehir arasındaki kardeşlik anlaşmamız dün olduğu gibi bugün de devam edecektir. Sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki çalışmalarımıza ve işbirliğimize daha fazla önem vereceğiz.

Silifke3
Kardeş Şehir Almanya Hassloch'tan Silifke’ye Ziyaret

Medeniyetlerin beşiği Silifke’mizi, gerek yurt içi gerekse yurt dışında var gücümüzle tanıtmaya devam edeceğiz. Heyetler, karşılıklı gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde iki ülke insanının hem birbirlerini hem de kültürlerini yakından tanıma imkânı bulacaklardır. Silifke Belediyesi olarak bu hususta üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret göstereceğiz dedi.

Silifke
Kardeş Şehir Almanya Hassloch'tan Silifke’ye Ziyaret

Silifke’ye daha önce birkaç kez geldiğini ve bazı ziyaretler ile çalışmalar yaptıklarını kaydeden Hassloch Belediye Başkanı Meyer ise “Silifke çok değişmiş, gelişmiş ve güzelleşmiş. Ben Silifke’yi ve Silifke insanını çok sevdim. Bu kardeşliğin bir ömür boyu sürmesi için elimizden gelen çabaları göstereceğim. Sadece şehir olarak değil, her konuda kardeş olmak istiyoruz” diye konuştu.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz