Kahramankazan Belediyesi’nden 1’nci sınıfa başlayan öğrencilere bin liralık kırtasiye desteği


Kahramankazan Belediyesi, ilçede 1’inci sınıfa başlayan tüm öğrencilere bin liralık kırtasiye çeki hediye etti.

Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, “Evlatlarımız için, sizler için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Çocuklarınızın emin ellerde olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi

Okul sezonunun başlamasıyla birlikte Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, öğrencilerin uyum haftasında eğitim yolculuklarına destek verdi. İbrahim Bitik İlkokulu’nda düzenlenen temsili törende, Başkan Çırpanoğlu’nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt ve Okul Müdürü İbrahim Divanoğlu da hazır bulundu.

Kahramankazan belediyesi'nden 1'nci sınıfa başlayan öğrencilere bin liralık kırtasiye desteği
Kahramankazan Belediyesi’Nden 1’Nci Sınıfa Başlayan Öğrencilere Bin Liralık Kırtasiye Desteği

Kemal Yıldırım, törendeki konuşmasında Belediye’nin İbrahim Bitik İlkokulu’na sağladığı desteklerden bahsederek, “Çalışmalar için değerli Belediye Başkanı’mızın şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı. Çırpanoğlu, “Hem devletimiz hem belediyemiz olarak bu okulun var olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Tabii fiziki şartların yanı sıra öğretmenlerin kalitesi çok önemlidir. Bu okulda öğretmenlerin kalitesinin bilindiği bir okuldur. O yüzden evlatlarınız gerçekten emin ellerde” diye konuştu.

Okul4
Kahramankazan Belediyesi'nden 1'Nci Sınıfa Başlayan Öğrencilere Bin Liralık Kırtasiye Desteği

“Eğitim gönüllüsü olmaya devam edeceğiz”

Törenin ardından Başkan Çırpanoğlu, Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilere Türk bayrağı desenli rüzgâr gülü, uçurtma ve bin lira değerinde hediye çeki dağıttı. Eş zamanlı olarak ilçedeki tüm okullarda hediye çeki dağıtımı gerçekleştirildi. 

Okul6
Kahramankazan Belediyesi'nden 1'Nci Sınıfa Başlayan Öğrencilere Bin Liralık Kırtasiye Desteği

Çırpanoğlu, “Evlatlarımız için, sizler için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Çocuklarınızın emin ellerde olduğunu bilmenizi istiyorum. İnşallah bundan sonra da biz, defaatle eğitime yardım etmeye, eğitim gönüllüsü olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz