Kadınlara Süreyya Parkı’nda renkli etkinlik

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi iş birliği ile ‘Kekler, börekler sizden; çaylar ve canlı müzik bizden’ sloganıyla başlatılan ‘Süreyya’da Kadınlar Buluşuyor’ etkinliğinin ilki gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen kadınlar, doğada keyifli vakit geçirdi.

Manisa Büyükşehir ve Yunusemre Belediyeleri’nden kadınlar için Süreyya Parkı’nda renkli etkinlik

Sureyya 1 kopya
Kadınlara Süreyya Parkı'nda Renkli Etkinlik

Yunusemre Belediyesi tarafından geçen günlerde hizmete açılan ve yoğun ilgi gören Süreyya Tabiat Parkı, ‘Kekler, Börekler Sizden; Çaylar ve Canlı Müzik Bizden’ sloganıyla başlatılan etkinliğe ev sahipliği yaptı. Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte Belediye Başkan Yardımcısı Arslan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Kılınçlar kadınlarla sohbet ettikten sonra halay çekti. Arslan, güzel bir etkinlikte kadınlar ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

Sureyya 5 kopya
Kadınlara Süreyya Parkı'nda Renkli Etkinlik

“Börekleri ve keklerini getiren kadınlar, Yunusemre Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle doğanın eşsiz güzelliği içinde dolasıya eğlenme fırsatı buldular. Etkinlik sayesinde bir günde olsa kadınlar hayatın stresinden uzak kalarak çocuklarıyla gönüllerince eğlendiler. ‘Süreyya’da Kadınlar Buluşuyor’ etkinliğimiz her hafta Çarşamba günü saat 10.00 -17.00 arasında gerçekleştirilecektir. Etkinliğe katılmak isteyen kadınlar ücretsiz olarak otobüslerle Tabiat Parkı’na taşınacak. Tüm kadınları her hafta gerçekleştirilecek bu etkinliğe bekliyoruz.

“Emeklilerimize de Süreyya Tabiat Parkı’nda etkinlik yapacağız”

Sureyya 3 kopya
Kadınlara Süreyya Parkı'nda Renkli Etkinlik

Belediye Başkanı’mız Semih Balaban her daim halkımıza yönelik örnek hizmetleri hayata geçiriyor. Önümüzdeki günlerde emeklilerimize de Tabiat Parkı’nda etkinlik yapacağız. Toplumun her kesiminden vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimiz sürecek.”

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz