İstanbul’da piyasa değeri 54 milyon değerinde sahte ürün ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 54 milyon lira olduğu değerlendirilen, dünyaca ünlü markalara ait isim ve logoların bulunduğu 5 bin 437 adet sahte ve kaçak çanta, kaban, takı ve ayakkabı ele geçirildi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sahtecilik suçlarının önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

İstanbul'da piyasa değeri 54 milyon değerinde sahte ürün ele geçirildi
İstanbul’Da Piyasa Değeri 54 Milyon Değerinde Sahte Ürün Ele Geçirildi

Çalışmalarda, sahte, kaçak çanta ve ayakkabıların merdiven altı atölyelerde üretilerek, üzerlerine ünlü markaların logolarının basıldığı belirleyen ekipler, bu ürünlerin piyasaya sürüldüğünü tespit etti. Ekipler, çalışmaların tamamlanmasının ardından Fatih ve Güngören’de belirledikleri 4 iş yerine eş zamanlı düzenledikleri operasyonda 2 şüpheliyi yakaladı.

Sahte1
İstanbul'da Piyasa Değeri 54 Milyon Değerinde Sahte Ürün Ele Geçirildi

Adreslerdeki aramalarda ise piyasa değeri 54 milyon lira olduğu değerlendirilen 5 bin 437 adet üzerinde dünyaca ünlü markalara ait isim ve logoların bulunduğu sahte ve kaçak çanta, kaban, takı ve ayakkabı ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz