İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası’ndan ”Enerji Tasarrufu Haftası” Kapsamında Önemli Açıklamalar

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali, Ülkesini, Ailesini, Vatanını Seven İnsanlar Yetiştirmenin En Önemli Kriteri Tasarruf Alışkanlıklarıdır. Enerji Tasarrufu, Ülkesini Seven Herkesin Sorumluluk Taşıması Gereken Bir konudur

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali, “Enerji Tasarrufu Haftası” kapsamında açıklamalarda bulunarak, enerji tasarrufu konusundaki çalışmalarını ve yeni projelerini paylaştı.

Enerji hayattir
İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası'ndan ''Enerji Tasarrufu Haftası'' Kapsamında Önemli Açıklamalar

Enerji Tasarrufu Haftasına özel olarak yapılan açıklamada, Bozali şunları ifade etti: “Ülkemizin doğal kaynaklarından olan Güneş Enerjisi Sistemleri Eğitimlerimiz yoğun ilgiyle devam ediyor. İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası olarak bu konuyu önceliklerimiz arasında tutuyoruz. Gerek ülkemizin geleceği olan çocuklarımızla okullarında; geleceğin meslektaşları olan Meslek Yüksek Okullarında düzenlenen tasarruf ve yeni enerjiler konusunda eğitici, bilgilendirici çalışmalara imza atmaktan gurur duyuyoruz.  Özel ve kamu kurumları ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde eğitim projelerimizi artan bir ivmeyle sürdürmek hedeflerimiz arasında.”

“ENERJİ TASARRUFU EKONOMİYE EN BÜYÜK KATKIDIR”

Haluk Bozali

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası, Enerji Tasarrufu Haftası’nda toplumun bilincini artırmak ve sürdürülebilir enerji kullanımı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Başkan Bozali, enerji tasarrufu konusundaki çabaların daha geniş bir katılıma ulaşması için iş birliği ve ortak projelerin önemine vurgu yaparak, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Öğrenciler uyguladıkları GES projesi ile Okulları Aydınlatıyorlar, Bu çalışmalar kapsamında “Yenilenebilir Teknolojiler” alanında eğitim gören İstanbul Bahçelievler “Şehit Erol Olçak Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi” öğrencileri başta kendi okulları olmak üzere kurdukları GES uygulamaları ile harcanan enerjiyi en az seviyeye düşürerek okullarında enerji tasarrufuna katkı sağlıyorlar. Başta kendi okullarına yaptıkları çalışmalarla “Enerji Tasarrufu” sağlayan öğrenciler, İstanbul da 10 farklı okuldaki GES kurulum çalışmaları ile fark yaratmaya devam ediyorlar.

“şehit erol olçak mesleki ve anadolu teknik lisesi” öğrencileri
“Şehit Erol Olçak Mesleki Ve Anadolu Teknik Lisesi” Öğrencileri

İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI; İstanbul Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası İstanbul’da Cemiyetler Kanunu’na göre 1945 yılında “İstanbul Elektrik Teknisyenleri Derneği” adı altında kurulmuştur.

Kamu kuruluşları ve özel kuruluşlar arasında birlikteliği sağlamak üyelerin sicilini tutmak, çıraklık, kalfalık eğitimi ile ilgili çalışmaları yapmak, derneğe kayıtlı üyeler ile mesleki kararlar almak, bakanlıkça bağlı bulunduğu birlik, federasyon, konfederasyon tarafından verilecek talimatlara uymak, oda üyelerini resmi makamlara verilecek her türlü evraklarını düzenlemek odanın faaliyet ve çalışmaları içerisinde yer almaktadır.

İstanbul elektrik teknisyenleri odası başkanı haluk bozali, "enerji tasarrufu haftası" kapsamında açıklamalarda bulunarak, enerji tasarrufu konusundaki çalışmalarını ve yeni projelerini paylaştı
İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali, “Enerji Tasarrufu Haftası” Kapsamında Açıklamalarda Bulunarak, Enerji Tasarrufu Konusundaki Çalışmalarını Ve Yeni Projelerini Paylaştı

Detaylı bilgi içinGüncellenen https://www.etoist.org.tr/ adresini inceleyebilir. 0532 420 17 59’u arayabilir veya semrac@monadpr.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz