İBB Kültür A.Ş.’den renkli etkinlikler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Kültür A.Ş., 2024 Olimpiyat Gösterimleri, Harbiye Açık Hava, Fanta Fest, İstanbul Festivali, Live From Fest İstanbul, Yellow Fest, Kahve Zirvesi ile yaz boyunca şehrin kültür ve sanat hayatını canlandıracak renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İBB Kültür A.Ş., İstanbul’un dört bir yanına yayılmış prestijli kültür ve sanat mekanlarında şehrin kültürel yaşamına katkıda bulunmaya devam ediyor. Renkli etkinliklere ev sahipliği yapan mekanlar, fiziksel alan olmanın ötesinde kültürel etkileşimin, sanatsal üretimin ve toplumsal paylaşımın merkezleri haline geldi. Geniş bir yelpazede planladığı etkinlikler ve programlarla İstanbullular için erişilebilir bir kültür sanat hizmeti sunan İBB Kültür A.Ş., mekanlarını kültür sanat sektörüne de açarak birbirinden renkli etkinliklerle unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

İstanbul büyükşehir belediyesi i̇bb kültür a. Ş. , 2024 olimpiyat gösterimleri, harbiye açık hava, fanta fest, i̇stanbul festivali, live from fest i̇stanbul, yellow fest, kahve zirvesi ile yaz boyunca şehrin kültür ve sanat hayatını canlandıracak renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İbb Kültür A.ş., 2024 Olimpiyat Gösterimleri, Harbiye Açık Hava, Fanta Fest, İstanbul Festivali, Live From Fest İstanbul, Yellow Fest, Kahve Zirvesi Ile Yaz Boyunca Şehrin Kültür Ve Sanat Hayatını Canlandıracak Renkli Etkinliklere Ev Sahipliği Yapacak.

Bu yaz yenilikçi ve zengin programıyla, her yaştan ve her zevkten insanın katılımıyla İBB Kültür A.Ş.’ye ait mekanlarda gerçekleşecek etkinlikler şöyle:

İbb kültür a. Ş. 'den renkli etkinlikler
İbb Kültür A.ş.’Den Renkli Etkinlikler

2024 Olimpiyat Gösterimleri

Olimpiyat heyecanını İstanbullulara yaşatacak gösterimlerde, sporun birleştirici gücü ve milli coşku ön plana çıkacak. Her yaştan sporseverlerin buluşma noktası olacak etkinlikte, tüm olimpiyat performansları dev ekranlarda canlı olarak izlenebilecek. 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Festival Park Kadıköy’de gerçekleşen 2024 Olimpiyat Gösterimleri’ne katılmak için Radar Türkiye üzerinden ücretsiz kayıt olunabilecek. 

Olimpiyat
İbb Kültür A.ş.'den Renkli Etkinlikler

İstanbul Festivali

Zengin içeriğiyle dünya standartlarında bir yaşam festivali deneyimi sunan İstanbul Festivali, 3. yılında da Festival Park Yenikapı’da yüz binlerce ziyaretçisine unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşatmaya hazırlanıyor. 2023 yılında 800 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul Festivali, bu yıl 2-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında İBB Kültür A.Ş.’nin işletmesinde bulunan Festival Park Yenikapı’da 17 gün boyunca en sevilen sanatçılarla müzikseverleri buluşturuyor. Bu yıl dünyaca ünlü yıldızların da konser takvimine eklendiği İstanbul Festivali’nde, “The Greatest DJ of All Times” ödüllü DJ Tiësto da 12 yıl aranın ardından Türkiye’deki sevenleriyle bir araya gelecek.

Festivalde bu yılın programında yer alan sanatçılar şöyle: Manga, Reynmen, Semicenk, Hande Yener, Lost Frequencies, Mavi Gri, Fatma Turgut, Duman, Kenan Doğulu, Tiësto, Mabel Matiz, Mor ve Ötesi, BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.

Gripin
İbb Kültür A.ş.'den Renkli Etkinlikler
Live From Fest İstanbul

Farklı müzik türlerinin en iyi temsilcilerini aynı sahnede buluşturacak ve canlı performanslarla unutulmaz anlar yaşatacak Live From Fest İstanbul, 6-7 Eylül 2024 tarihlerinde Festival Park Yenikapı’da müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Dünya’da ses getiren İngiliz pop-rock grubu One Direction üyelerinden Louis Tomlinson ve Türkiye’nin rock starı Teoman, 6 Eylül 2024 Cuma akşamı “Live From İstanbul Fest”in açılış gününde sahnedeki yerini alacak.

Kentsel elektronik müziğin öncüsü, kariyerinde imza attığı projeler ile milyarlarca dinlenme sayısına ulaşmış, dans müziğinin fenomeni, son dönemde yayınladığı şarkılarıyla gündemde olan ve 2023’de tekrar dünyanın en prestijli DJ ödülünü alarak 1 numaradaki yerini koruyan David Guetta ana DJ olarak 7 Eylül’de sahneye çıkacak. Etkinliğin biletleri Passo’da satışa çıktı.

Yellow Fest

Yellow Fest kapsamında ise Hadise ve İkilem, 14 Eylül’de Festival Park Maltepe’de sahneye çıkacak.

Hadise
İbb Kültür A.ş.'den Renkli Etkinlikler
Kahve Zirvesi

Müze Gazhane, 14-15 Eylül’de de kahve tutkunlarını bir araya getiren Kahve Zirvesi’ne ev sahipliği yapacak. Atölyeler, seminerler ve tadım etkinlikleriyle dolu zirvedeki panellerde yeni teknolojiler, üretim ve satışın yanı sıra yapay zeka ve sürdürülebilirlik alanlarından uzman isimler ve kahve sektörün önde gelen kanaat önderleri; geleceğe yönelik stratejilerini ve öngörülerini sizlerle paylaşacak.

Kahver
İbb Kültür A.ş.'den Renkli Etkinlikler
Harbiye Açık Hava Etkinlikleri

İstanbul’un en köklü ve prestijli etkinlik mekanlarından olan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, bu yaz da birbirinden değerli isimlerin konserlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Mayıs ayında başlayan yeni sezon, dünya çapında tanınan sanatçılarla zenginleşiyor. Şehrin kültür mirasında önemi oldukça büyük olan ve tüm İstanbulluların kalbinde özel bir yeri olan Harbiye Açık Hava, geçen sezon mekan dönüşüm ve markalaşma çalışmaları yaparak, 1 milyon misafiri ağırladı. Harbiye konser takvimine ‘https://kultur.istanbul/etkinlik/harbiye-acik-hava-etkinlikleri/’ adresinden ulaşılabilecek. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz