Gölbaşı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Gölbaşı Belediyesi ekipleri yaz aylarında artan sinek popülasyonunu kontrol altına almak için ilçedeki çöp konteynerlerini ilaçladı.

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, sineklerin üreme alanlarını azaltmak ve halk sağlığını korumak için düzenli olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Vektörle mücadele kapsamında Mogan Gölü, sazlık alanlar ve çeşmelerde ilaçlama çalışması gerçekleştiren ekipler, ilçedeki çöp konteynerlerini de sivrisinek, karasinek, mikrop ve kötü kokuya karşı ilaçladı. İlaçlamada, ekolojik dengeye zarar vermeyen, insan sağlığını tehdit etmeyen ilaçlar kullanıldı.

Gölbaşı belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor
Gölbaşı Belediyesi Ilaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

“Gölbaşı halkının sağlığı bizim önceliğimiz”

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ” halkımızın sağlığı bizim önceliğimizdir. Sinekler, özellikle yaz aylarında ciddi rahatsızlıklar ve sağlık sorunları yaratabiliyor. Biz de sineklerin tüm üreme alanlarında olduğu gibi çöp konteynerlerini düzenli olarak ilaçlıyoruz. Vatandaşlarımızdan da çöplerini düzenli ve kapalı poşetlerde atmalarını ve konteyner kapaklarını kapalı tutmalarını rica ediyoruz. Hep birlikte hareket edersek, bu sorunu en aza indirebiliriz” dedi.

Golbasi1
Gölbaşı Belediyesi Ilaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Odabaşı, halk sağlığını korumak ve çevre temizliğini sağlamak için faaliyetlerinin aralıksız süreceğini ifade etti.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz