Gebze Baskını Hamas Operasyonu mu?

Gebze’de Yahudi sermayeli bir ABD firmasına baskın düzenlendi. Fabrika yöneticileri rehin alınırken bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Sanayi Bölgesindeki Fabrikada çalışanlar eli silahlı kişi tarafından rehin alındı.

Kocaeli’ndeki P&G Fabrikası’nın ana binasını basan bir kişi fabrikadakileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.

Kocaeli'nin gebze ilçesinde p&g fabrikası'nın ana binasını basan bir kişi fabrikadakileri rehin aldı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edildi.
Gebze De P&Amp;G Fabrikası’Nın Ana Binasını Basan Bir Kişi Fabrikadakileri Rehin Aldı. Olay Yerine Özel Harekat Polisleri Sevk Edildi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde P&G fabrikasını basan silahlı bir kişi yedi işçiyi rehin aldı. Saldırganın İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikayı bastığı iddia edildi.

İşçiler Dışarıya Çıkarıldı.

Gebze’de ABD firmasına ait fabrikaya silahlı bir baskın düzenlendi. Gebze Yenigün Gazetesi sahibi Uğur Saray’ın açıkladığı son bilgilere göre fabrika iki kısımdan oluşuyordu.

İdarecilerin ve çalışanların olduğu iki bölüm farklı alanlarda yer alırken mavi yaka çalışanlarının fabrikadan çıkarıldığı veya güvenli bölgeye aktarıldığı ifade edildi.

Silahlı baskını düzenleyen şahsın ve şahısların sayısı tam olarak bilinmemekle beraber Gebze Organize Sanayi Bölgesinin Türkiye’de yabancı yatırımın en fazla olduğu sanayi bölgesi olduğu bildirilirken yapılan silahlı baskının ses getirme amaçlı olabileceği vurgulandı.

KAYMAKAM OLAY YERİNDE

Saray’ın açıkladığı son bilgilere göre Gebze Kaymakamı’nın olay yerinde gittiği bildirildi. Rehin alan şahıs ve şahıslarla herhangi bir temas şu ana kadar kurulmadı.

İSRAİL’İ PROTESTO ETMEK İÇİN

Bölgeden aktarılan son bilgilere göre silahlı baskını yapan şahsın İsrail’i protesto etmek için baskını gerçekleştirdiği iddia edildi.

P&G Kimdir

Pg 1
Gebze Baskını Hamas Operasyonu Mu?

P&G, 5 farklı endüstride Sektörel İş Birimi veya kısaca SİB’ler aracılığıyla hizmet vermektedir: Bebek, Kadın ve Aile Bakımı, Güzellik, Sağlık Ürünleri, Kişisel Bakım, Kumaş ve Ev Bakımı. Bu SİB’ler dahilinde 10 ürün kategorisi yönetiyor

Odak pazarlar adını verdiikleri, şirket satışlarının yaklaşık %80’ini ve vergi sonrası karın %90’ını kapsayan en büyük ve en karlı pazarların satış, kar, nakit ve değer oluşturma sorumluluğu SİB’lerdedir.

Her Odak Pazardaki Pazar Operasyonları 6 SİB dahilinde, ölçeklendirilmiş pazar hizmetleri ve kapasiteleri (müşteri ekipleri, taşıma, depolama, lojistik ve P&G’yi firma dışında temsil etmek) üzerine çalışmaktadır.

Dünyanın geri kalanı ise satış, kar ve değer oluşturma sorumluluğu olan ayrı bir birim, kurumsal pazarlar olarak organize edilmiştir. SİB’ler, karşılıklı kabul edilen iş hedeflerine ulaşmak üzere Kurumsal Pazarlar için inovasyon planlarını, tedarik planlarını ve çalışma çerçevelerini sağlar. Kurumsal pazarlar, çekici pazar büyüme oranları nedeniyle P&G’nin geleceği için önemlidir; burada amaç, bu büyüme ve değer oluşturma sürecini hızlandırmaktır.

SİB’leri destekleyen pazar operasyonları ve kurumsal pazarlar, ölçeklendirilmiş hizmetler, yönetişim, idare ve yüksek uzmanlık gerektiren alanlara odaklanmış kilit kurumsal kaynaklardır.

Bu yapı, büyüme ve değer oluşturma sürecini hızlandırmak üzere daha güçlü, çevik ve sorumlu bir model sağlar.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz