Elon Musk Yusuf Dikeç’i paylaştı

Olimpiyatlardaki tavırları, tercihleri ve pozuyla dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç’in sosyal medyada yayılan animasyonları ses getirmişti. Elon Musk’tan da Yusuf Dikeç’in yapay zekayla oluşturulmuş bir videosunu paylaştı.

Silahı içeceğe dönüşüyor

Yusuf dikec 5 kopya
Elon Musk Yusuf Dikeç'i Paylaştı

Musk’ın paylaştığı videoda Dikeç’in atışın yaptıktan sonra elindeki silahın bir şişeye dönüştüğü, Yusuf’un içeceği içtiği görülüyor.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda 2’nci madalya Atıcılık Milli Takımı’ndan geldi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç’ten oluşan 10 m Havalı Tabanca Karışık Takımı, 2’nci olarak gümüş madalya kazandı. Türkiye, atıcılıkta olimpiyat tarihinin ilk madalyasını kazanmış oldu. 

Yusuf dikec 4 kopya
Elon Musk Yusuf Dikeç'i Paylaştı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç’ten oluşan 10 m Havalı Tabanca Karışık Takımı, finalde Sırbistan’a 16-14 mağlup olarak Olimpiyat 2’ncisi oldu. Gümüş madalyanın sahibi olan milli takım, ülkemize 2’nci madalyayı getiren takım oldu. Böylelikle Türkiye, atıcılıkta olimpiyat tarihinin ilk madalyasını da kazanmış oldu.

Verdiği poz ile ikonikleşti

Yusuf dikec 2 kopya
Elon Musk Yusuf Dikeç'i Paylaştı

Yusuf’un atış yaparken verdiği poz tüm dünyada ikonikleşti. Oyun yapımcıları, film ve dizi hesapları, olimpiyatlarda yarışan diğer sporcular ve daha fazla sektörden insanın konuştuğu poz internet aleminde silinmeyecek bir yere sahip oldu. Hep söylenen ikinci değil birinci hatırlanır sözünü adeta çiğnedi. Yarışmayı kazanan rakibinden daha fazla konuşulan Yusuf olimpiyatların tarihinden silinmeyecek bir ikona dönüştü.

Aynı pozu ise sosyal medya hesabından daha sonra tekrar paylaştı.

Yusuf dikec 1 kopya
Elon Musk Yusuf Dikeç'i Paylaştı

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz