DEBK Genel Başkanı Taşkın’dan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Dünya E-Basın Konseyi (DEBK) Genel Başkanı Hasan Taşkın, Türkiye’de her yıl coşkuyla kutlanan “Basın Bayramı” nedeniyle özel bir mesaj yayımladı. 24 Temmuz, 1908 yılında II. Meşrutiyet’in ilanı sonrasında basın üzerindeki sansürün kaldırılmasının yıldönümü olarak anılıyor ve bu özel gün, basın özgürlüğünün ve gazetecilik mesleğinin önemini vurgulamak amacıyla kutlanıyor.

Hasan Taşkın mesajında, basın emekçilerinin cesur ve özverili çalışmalarına dikkat çekerek, “Bu anlamlı günde, basın emekçilerimizin toplumu aydınlatma ve kamuoyunu bilgilendirme konusundaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti, her zaman korunması ve savunulması gereken en değerli haklarımız arasında yer almaktadır” ifadelerini kullandı.

Debk genel başkanı taşkın'dan 24 temmuz basın bayramı mesajı
Debk Genel Başkanı Taşkın’Dan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Taşkın, dijital medyanın öneminin arttığı günümüzde DEBK olarak basın özgürlüğü ve gazetecilik mesleğinin güçlendirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Hep birlikte, daha özgür ve daha aydınlık bir medya ortamı için ortak çabalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başta basın mensupları olmak üzere tüm vatandaşların Basın Bayramı’nı kutlayan Hasan Taşkın, sağlıklı ve başarılı bir yıl diledi.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz