Başkan Kırgöz’den Hedef 50 Bin için çağrı

Dikili Belediye Başkanı Kırgöz’den ilçede konut sahibi olan vatandaşlara birinci ikametgahlarını taşımaları için çağrı

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, kente yerleşip konut sahibi olan vatandaşlara birinci ikametgahlarını ilçeye taşımaları konusunda çağrıda bulundu.

Başkan kırgöz'den hedef 50 bin için çağrı
Başkan Kırgöz’Den Hedef 50 Bin Için Çağrı

“Hedef 50 Bin” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Dikili’de tüm billboardlara afişler asılırken yazlık sitelerde el ilanları dağıtılmaya başlandı. 

Vatandaşlara çağrıda bulunan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Kuzey Ege’nin parlayan yıldızı Dikili’miz uzun sahil şeridi, eşsiz koyları ve yeşilin tüm tonlarını barındıran doğal güzellikleri ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Kirgoz3
Print

Son verilere göre Dikili’mizin nüfusu 48.417. Ancak özellikle yaz döneminde yazlık site dediğimiz ikinci konutlarda oturan yurttaşlarımızın kentimize gelmesiyle birlikte nüfusumuz 350 bini buluyor. Güzel Dikili’mize daha iyi, daha verimli hizmetler sunabilmek amacıyla ‘Hedef 50 Bin!’ kampanyasını başlatarak konut sahibi olup kentimize yerleşen yurttaşlarımıza birinci ikametgahlarını Dikili’ye taşımaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Nüfusumuz 50 bine ulaştığında imkanlarımız daha da artacak. Hep beraber ilçemizi hak ettiği konuma taşımız olacağız. Kazanan Dikili’miz olacak dedi. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz