Balıkesir’in Yaz Spor Okulları devam ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları ikinci dönemine başlayarak, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara 14 farklı branşta eğitimler veriyor.

Balıkesir Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları devam ediyor

Yaz spor 1 kopya
Balıkesir’in Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Altıeylül, Karesi, Bandırma, Edremit ve Manyas ilçelerinde açtığı Yaz Spor Okulları’nın 2’inci dönemi başladı. Çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri ve spor yaparak yetişen bireyler olmaları hedefiyle gerçekleştirilen Yaz Okulları’nda, her branşta alanında uzman eğitmenler eşliğinde antrenmanlar yapılıyor. 6-14 yaş aralığındaki çocuklara muay thai, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, tenis, kick boks, karate, satranç, güreş, jimnastik, judo, tekvando ve boks olmak üzere toplam 14 farklı branşta eğitimler verilen okullarda, çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Yaz spor 8 kopya
Balıkesir’in Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Çocukları spor okullarına giden veliler, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

-Nilay Şensoy: “Oğlum çok mutlu, evde canı sıkılıyordu. Futbola gitmek istiyordu, sonra boksu duyunca boksa gelmek istedi. Böyle etkinlikler hazırladıkları için teşekkür ederiz.” 

Yaz spor 9 kopya
Balıkesir’in Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

-Gülcan Bayrak: “Yazı değerlendirmek için güzel buluyorum. Haftanın iki günü geliyoruz. Birer saat arayla geliyoruz. Güzel bir faaliyet oldu çocuklar için.”

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz