Balaban, parkta vatandaşlarla buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Süreyya Tabiat Parkı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Süreyya Tabiat Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi

Vatandaslar 5 kopya
Balaban, Parkta Vatandaşlarla Buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Süreyya Tabiat Parkı’nda vatandaşlar ile buluştu. Ziyarette Başkan Balaban’a Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gök, Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen ve MAYEB Genel Müdürü Cahit Kaplan eşlik etti. Başkan Balaban, Manisa Azerbaycan Kültür ve Danışma Derneği ile Perde Sahne Sanatları Spor Kulübü ekibiyle de buluştu. Parkta piknik yapan halk Süreyya Tabiat Parkı’nı yeniden hizmete kazandıran Başkan Balaban’a teşekkür etti.

Vatandaslar 9 kopya
Balaban, Parkta Vatandaşlarla Buluştu

Alanda bulunan halkla zeybek oynayan Başkan Balaban, mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklık nedeniyle yangın riskine karşı da uyarılarda bulundu. Belediye Başkanı Balaban, “Geçtiğimiz ay hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz Süreyya Tabiat Parkı ilçemize büyük bir soluk getirdi. Aileleriyle birlikte doğayla iç içe piknik yapan vatandaşlarımızı ziyaret ettik, sofralarına misafir olduk. Yaptığımız sohbetlerde Süreyya Tabiat Parkı’nı hizmete sunduğumuz için bizi takdir eden hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Vatandaslar 7 kopya
Balaban, Parkta Vatandaşlarla Buluştu

Malum yaz ayları. Havalar sıcak. Ülkemizin çeşitli, noktalarından gelen yangın haberleri hepimizi üzüyor. Unutmayalım ki mesire alanlarında mangal yapmak, ateş yakmak yasak. Açıklanan kurallara uyalım. Mesire alanlarımızı temiz bırakalım. Piknik alanlarında unutulan bir şişe onlarca hektarlık ormanı yok edebiliyor. Lütfen ülkemizin akciğerlerini koruyalım” dedi.

Vatandaslar 6 kopya
Balaban, Parkta Vatandaşlarla Buluştu

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz