Aydın Büyükşehir’in su parkına yoğun ilgi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı su parkına çocuklardan ve ebeveynlerinden yoğun ilgi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Tekstil Park içerisindeki “aquapark” (su parkı) bu yıl da çocukların ve ebeveynlerinin akınına uğruyor. Park, 12 yaşa kadar çocuklara hizmet veriyor. 

Aydın büyükşehir'in su parkına yoğun ilgi
Aydın Büyükşehir’In Su Parkına Yoğun Ilgi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı park, çocuklardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 12 yaşına kadar çocuklar, aileleriyle birlikte haftanın her günü saat 19.00’a kadar havuz ve kaydıraklarda zaman geçirebiliyor.

Su parki3
Aydın Büyükşehir'in Su Parkına Yoğun Ilgi

Parka gelen ebeveynler, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

-Pelin Akan, “Zaten hava çok sıcak ve çocuklarımızı bu şartlarda götürebileceğimiz başka bir yer yok. Burası keşfettiğim en iyi yer diyebilirim. İki çocuğumu getiriyorum, onlar eğlenirken ben de keyifli vakit geçiriyorum. Burada da zaten istediğimizi alabildiğimiz bir büfe var. İyi ki böyle bir yer var.”

Su parki5
Aydın Büyükşehir'in Su Parkına Yoğun Ilgi

-Serhat Atilli: “Çocuğumuzla vakit geçirebilmek için buraya geldik. Memnunuz, çocuklar için çok güzel bir eğlence yeri olmuş. Kızımız 11 aylık, ama yeğenlerimle birlikte geldik, onlar da çok mutlular, eğleniyorlar. Aydın’da böyle bir yer ihtiyaçtı, yapıldığı için de çok mutlu olduk. Kızım küçük olduğu için ücretsiz olması da çok iyi. En azından durumu olmayan aileler için güzel bir uygulama. Buradaki kafedeki yiyeceklerin ve içeceklerin fiyatlarının uygun olması da bizleri mutlu etti. Herkes kullanabilir. Çok mutlu olduk, Özlem Hanım’a teşekkür ediyoruz.”

Su parki6
Aydın Büyükşehir'in Su Parkına Yoğun Ilgi

-Yücel Zepa: “Özellikle çocuğum çok memnun kaldı, her gün gelmek istiyor. Böylesi hizmetlerin olması bizim açımızdan çok güzel, çocuklarımız için de iyi; çünkü gün boyu eğleniyorlar. Sadece su parkı değil, yemek-içmek için de çok uygun. Özlem Hanım’a bu hizmeti için çok teşekkür ederiz.”

Çocukları eğlenirken, anne-babaların ücretsiz olarak zaman geçirebildikleri alan, her gün saat 10.00-19.00 arasında hizmet veriyor. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz