Atatürk’ün manevi torunu ATA Partili oldu

Atatürk’ün manevi kızı Ülkü’nün oğlu, 73 yaşındaki Ali Kemal Doğançay ATA Parti’ye üye oldu.

Doğançay, “Atatürk’ün fikirlerine doğrudan sahip çıkan ve onun yolunda yürüme kararlılığını açıklayan Namık Kemal Zeybek ile ATA Parti’de siyaset yapacağım” dedi.

Atatürk’ün manevi kızı Ülkü’nün, İsmet İnönü hakkında “O karşı devrimciydi” dediğini hatırlatan Doğançay, ATA Parti’yi kurulduğu günden bu yana izlediğini belirten Doğançay şöyle konuştu:



“BU ÜLKE ATATÜRK’ÜN FİKİRLERİ İLE YENİDEN AYAĞA KALKACAK”

Atatürk’ün manevi kızı ülkü'nün oğlu ata partili oldu
Atatürk’ün Manevi Torunu Ata Partili Oldu


Bu günkü CHP Atatürk çizgisinden çok uzaklaştı. Böyle olmasaydı, kendilerini ‘Yeni CHP’ olarak tanımlamazlardı. Türkiye bu yüzden büyük sıkıntı yaşıyor. Her şey alt üst olmuş durumda. Bu ülke Atatürk döneminde nasıl sıfırdan dimdik ayağa kalktıysa, yine onun fikirleri ile yeniden ayağa kalkacağına inanıyorum.



“ATA PARTİ, ATATÜRK’ÜN PARTİSİ”

ATA Parti Genel Başkanı Sayın Namık Kemal Zeybek, bir gazeteye verdiği röportajda ‘Biz 1930’un CHP’siyiz’ demişti. Bu sözler benim dikkatimi çekti. Sonra ATA Parti’yi incelemeye başladım. “Yeniden Türk Devrimi” söylemi ile yola çıkan ATA Parti’nin Atatürk’ün yolundan gittiğine inandım.

Bu nedenle partiye katılmaya karar verdim. Atatürk’ün fikirlerine doğrudan sahip çıkan ve onun yolunda yürüme kararlılığını açıklayan Namık Kemal Zeybek ile ATA Parti’de siyaset yapacağım.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz