Ankara Büyükşehir’den servis şoförleri ve rehberlerine eğitim

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden servis şoförleri ve rehberlerine “İlk Yardım Farkındalık ve Güvenli Sürüş Temel Kuralları Eğitimi” 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle okul servis şoförleri ve yardımcı rehber personeli için “İlk Yardım Farkındalık ve Güvenli Sürüş Temel Kuralları Eğitimi” düzenlendi. Eğitimde katılımcılara okul taşıtlarında iş güvenliği tedbirleri, olası kazalarda ilk yardım ve güvenli sürüş gibi pek çok konuda bilgi verildi.  

Ankara büyükşehir'den servis şoförleri ve rehberlerine eğitim
Ankara Büyükşehir’Den Servis Şoförleri Ve Rehberlerine Eğitim

ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası iş birliğiyle Çubuk Aile Yaşam Merkezi Konferans Salonu’nda verilen İlk Yardım Farkındalık ve Güvenli Sürüş Temel Kuralları Eğitimi’nde uzman eğitmenler, servis içerisinde ve trafikte karşılaşılabilecek olası kazalarda acil durum ekipleri gelene kadar olay yeri güvenliği, ilk yardım ve güvenli sürüş ile ilgili pek çok konuda bilgi verdi. 

Abb 2
Ankara Büyükşehir'den Servis Şoförleri Ve Rehberlerine Eğitim

ABB Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, Sizlere emanet edilen çocukların güvenliğini sağlayarak önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Herhangi bir olumsuz olayın bize yansımaması denetimlerimizin ve sizin büyük dikkattiniz sayesindedir.

Abb3 1
Ankara Büyükşehir'den Servis Şoförleri Ve Rehberlerine Eğitim

Ankara Büyükşehir Belediyesinde göreve geldiğimiz günden itibaren insanı önceleyen, insana değer veren ve insanın yaşam kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı benimsedik. Bu çerçevede birçok eğitim programı gerçekleştirdik.

Abb6
Ankara Büyükşehir'den Servis Şoförleri Ve Rehberlerine Eğitim

Bu eğitimlerle esnafımızın hizmetini çok daha iyi bir şekilde yapabilmesi için gerekli donanımı kazanmanızı amaçladık dedi.    

Abb4 2
Ankara Büyükşehir'den Servis Şoförleri Ve Rehberlerine Eğitim

Servis araçlarına sticker yapıştırıldı

Program sonunda eğitime katılan servis şoförleri ve yardımcı rehber personele katılım belgesi verilirken servis araçlarına “Bu servis personeline ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir” yazılı sticker yapıştırıldı.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz