Yenimahalle havuzlarını günlük 15 bin vatandaş kullandı

Yaz sıcaklarından bunalan vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi’nin havuzlarında serinledi.

Toplamda 5 havuzu bulunan Yenimahalle, 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşların ilk tercihi oluyor. Vatandaşlar, belediyeye ait Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit, Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ata Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesislerini kullanarak yazın sıcak günlerini değerlendirdi.

Yenimahalle havuzlarını günlük 15 bin vatandaş kullandı
Yenimahalle Havuzlarını Günlük 15 Bin Vatandaş Kullandı

5 bin 141 çocuk yüzme kurslarına katıldı

Ziyaretçilerin konforu için her şeyin düşünüldüğü, güneşlenme terasları ve kafeteryaları bulunan havuzlardan Haziran, Temmuz, Ağustos ayları boyunca günlük 15 bin 936 vatandaş faydalandı.

Bm2a6251
Yenimahalle Havuzlarını Günlük 15 Bin Vatandaş Kullandı

Üç ay boyunca günlük havuz kullanımı dışında tesislerde 2 bin 414 vatandaş havuz üyeliği yaptırırken 5 bin 141 çocuk yüzme kurslarına katıldı. Ayrıca yüzme havuzlarının spor salonları kısımlarında fit kalmak isteyen vatandaşlar uzman eğitmenler eşliğinde spor yapabiliyor. Hijyen açısından kalitesi tescilli olan Yenimahalle havuzları temizlik ve hijyenden de ödün verilmiyor.

Bm2a6227
Yenimahalle Havuzlarını Günlük 15 Bin Vatandaş Kullandı

Başkentliler Yenimahalle havuzlarını tercih ediyor

Havuzların sadece ilçe halkı tarafından değil Ankara’nın her bölgesinden rağbet gördüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Başkentlilerin havuzlarımızı tercih etmesi bize mutluluk veriyor. İlçemize kazandırdığımız 5 adet tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisi ile herkesin yüzme öğrenmesine, spor yapmasına imkan sağlıyoruz. Özellikle havuzlarımız yaz aylarında tatil için şehirden ayrılamayan vatandaşlarımız için büyük fırsat sunmaktadır. Daha çok spor, daha çok hareket, daha çok sağlık için tesislerimizde buluşalım” dedi.

Bm2a6315
Yenimahalle Havuzlarını Günlük 15 Bin Vatandaş Kullandı

Yılın her ayı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği havuzlar kayıtlarına ve hizmetlerine yeni sezonda da devam ediyor. Ayrıca bu tesisleri engelli bireyler de rahat ve güvenli bir şekilde kullanabiliyor.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz