ABB’nin çocuklar için ücretsiz trafik eğitimleri başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti’nde çocuklar için ücretsiz olarak düzenlediği trafik eğitimleri başlıyor. Anasınıfı ile ilkokul 1’inci ve 2’inci sınıf öğrencilerine akülü arabalarla, hem teorik hem de uygulamalı olarak eğitim verilecek. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti’nde Başkentli çocuklara ücretsiz verilen eğitimlere başlıyor. 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak eğitimlere ana sınıfı ile ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Abb'nin çocuklar için vereceği ücretsiz trafik eğitimleri başlıyor
Abb’Nin Çocuklar Için Vereceği Ücretsiz Trafik Eğitimleri Başlıyor

Randevular online olarak alınacak

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon ve Altyapı Şube Müdürlüğü eğitimleri, çocukların eğlenerek ve anlayabileceği seviyede hem teorik hem de akülü arabalarla uygulamalı olarak ücretsiz verecek.

Ankara
Abb'nin Çocuklar Için Ücretsiz Trafik Eğitimleri Başlıyor

9 Eylül Pazartesi günü ilk ders zilinin çalacağı trafik eğitimleri için randevu almak ve detaylı bilgi edinmek isteyen okullar, ‘https://cocuktrafik.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek. Eğitimler, hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde verilecek. 

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz