CHP’li Yıldızlı’dan, Karamürsel Belediyesi’ne jest

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, kendi şirketine ait iş makinelerini Karamürsel Belediyesi’nin hizmetine sundu. Verdiği destek için Yıldızlı’ya teşekkür eden Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “Halkımıza en iyi hizmeti kesintisiz bir şekilde vermeye devam edeceğiz” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Karamürsel Belediyesi‘ne destek olmak amacıyla kendi şirketinin iş makinelerini belediye hizmetine sundu. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ise şunları söyledi:

Chp kocaeli milletvekili harun özgür yıldızlı, kendi şirketine ait iş makinelerini karamürsel belediyesi'nin hizmetine sundu.
Chp Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Kendi Şirketine Ait Iş Makinelerini Karamürsel Belediyesi’Nin Hizmetine Sundu.

“Milli mücadele esnasında nasıl toplumsal olarak birlik ve dayanışma ruhu ile zorlukları aşmışsak, bugün de yine birlik ve dayanışma ruhu içinde belediyelerimizin eksikliklerini tamamlayarak halkımıza en iyi hizmeti kesintisiz bir şekilde vermeye devam edeceğiz. Kocaeli Milletvekilimiz kendi şirketine ait iş makinelerini Karamürsel Belediyemizin hizmetine sunmuştur. Karamüsel halkı adına teşekkür ediyorum.”

Karamursel3
Chp'li Yıldızlı'dan, Karamürsel Belediyesi'ne Jest

“İmece kültürü bizim genlerimizde var”

Çalık’ın ardından açıklama yapan Yıldızlı da, “İmece kültürü bizim genlerimizde var. Karamürsel halkına daha iyi hizmet edebilmek için birlikte yola çıkmıştık. Çorbada bizim de tuzumuz olsun diyoruz. İnşallah daha güzel günlerde görüşmek dileğiyle” dedi.

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz