Vahap Seçer, Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nü kutladı

Vahap Seçer, Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nü kutladı: “Dileğimiz tüm dünyada barışın hüküm sürmesi”

Mersin Ukrayna Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ludmila Ardıç ve beraberindekiler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Seçer, “Umut ederim Ukrayna’da savaş da bir an önce sona erer. Dileğimiz tüm dünyada barışın hüküm sürmesi” dedi.  

Vahap seçer, ukrayna’nın bağımsızlık günü’nü kutladı
Vahap Seçer, Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nü Kutladı

Başkan Seçer, Mersin Ukrayna Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ludmila Ardıç, dernek üyeleri ve çocuklarını ağırladı. Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Umut ederim Ukrayna’da savaş da bir an önce sona erer. Barış olur. Kimse üzülmez. Çocuklar ölmez. Çocuklar annesiz, babasız kalmaz. Dileğimiz tüm dünyada barışın hüküm sürmesi” diye konuştu.

Vahap1
Vahap Seçer, Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nü Kutladı

Dernek üyeleri de destek için Başkan Seçer‘e teşekkür ederken, Türkiye’deki okullarda çocuklarının çok iyi eğitim aldıklarından bahsetti. Ziyarette eylül ayında yapmayı planladıkları sergiye Başkan Seçer’i davet eden üyeler, serginin gelirinin de Ukrayna’daki savaştan etkilenen çocuklara gideceğini belirtti.

Vahap
Vahap Seçer, Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nü Kutladı

Seçer; modern crossover orkestrası Prime Orkestra’nın Dance Sympho Show 80’ler-90’lar programıyla, 17 Eylül 2024 Salı günü saat 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konsere onur konuğu olarak davet edildi.

Vahap3
Vahap Seçer, Ukrayna’nın Bağımsızlık Günü’nü Kutladı

Ziyarette çocuklar tarafından Seçer’e, üzerinde “Ukrayna-Türkiye” yazılı pasta hediye edilirken, ziyaret sonunda da yine çocuklar tarafından kendi dillerinde şarkı söylendi.  

Güncel Haberler

Benzer Haberler

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz